Magazin
29 Mar 2011 14:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

ÖYLE BİR KIZDIRAN İSTEK Kİ; ALİ KAPTAN'I ÇILDIRTTI!

Kadına yönelik şiddetin ele alındığı konferansa alkollü katıldığı iddia edilen sanatçının isteği kriz yarattı..

Kadına yönelik şiddetin ele alındığı konferansa alkollü olarak katıldığı iddia edilen Erkan Petekkaya ‘naneli sakız’ diye tutturunca yetkililere zor anlar yaşattı

“Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Buluşması”na konuşmacı olarak katılan Erkan Petekkaya, organizasyon yetkililerine zor anlar yaşattı. Geçen cuma Cevahir Otel’de gerçekleşen konferansta iddialara göre şunlar yaşandı:

Otele 45 dakika erken gelen Petekkaya yetkililere alkollü olduğunu söyleyerek naneli sakız talebinde bulundu. “Çevrede, market yok sakız yerine şeker verelim” diyen yetkililerin bu teklifini kabul etmeyen Petekkaya, içkili olduğunu ve sakız çiğnemesi gerektiğini yineledi. Sakız temin edilene kadar hazırlandığı odadan çıkmayan ünlü oyuncu, krizin çözülmesinin ardından konferans masasındaki yerini aldı. Konuşmalar sırasında sürekli çevresine bakınan Petekkaya, bir ara önündeki isim etiketini devirdi. Ressam Günseli Kato’nun Japonya’da olduğu yıllarda bir kadın olarak çektiği zorlukları anlatması üzerine Petekkaya’nın “Siz bunları çektiyseniz Dali ve Picasso neler çekmiştir?” diye espri yapması salondakileri şaşırttı.