Magazin
11 Tem 2023 20:21 Son Güncelleme: 11 Tem 2023 20:23

Örümcek Adam filmlerinin yıldız oyuncusu Tom Holland'dan alkol itirafı

Örümcek Adam ile yıldızını parlatan genç oyuncu Tom Holland, alkol bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi. 6 aydır içki içmeye ara verdiğini kaydeden Holland, samimi itiraflarda bulundu.

Örümcek Adam serisi ile dikkat çeken genç oyuncu Tom Holland, yılbaşında alkolü bırakmak kararı aldığını ancak süreç boyunca içkiyi aklından çıkaramadığını belirterek “Tek düşünebildiğim bir içki içmekti. Beni gerçekten korkuttu” dedi.

Kendisine “Neden bu içkinin kölesiyim” diye sorduğunu kaydeden Holland, “Alkolü bırakmanın hayatımda yapmış olduğum en iyi şey. Artık daha iyi uyuyorum, sorunlarımı daha hızlı çözüyorum. Sette ters giden ve normalde benim sert bir şekilde davranacağım şeylere artık daha mantıklı yaklaşıyorum. Çok daha iyi bir zihinsel netliğe sahibim. Kendimi daha sağlıklı ve daha zinde hissediyorum” dedi.

Bir podcast porgramında konuşan Tom Holland, geçtiğimiz yıl çok fazla içkiyle geçen bir Noel’den sonra alkolden uzaklaşmaya karar verdiğini belirterek, “Kesinlikle alkol bağımlısıydım. Şu anda ise hayatımda olduğum en mutlu kişiyim” ifadesini kullandı.

Süreç içerisinde annesinin de alkolden uzaklaşmasına yardımcı olduğunu söyleyen Holland’a kız arkadaşı oyuncu Zendaya da destek oldu.

OYUNCULUĞA ARA VERECEK

27 yaşındaki İngiliz aktör şu anda Apple TV+ gerilim dizisi The Crowded Room'da hem başrol hem de yapımcı olarak yer alıyor.

Holland, 24 alternatif kişiliğe sahip olduğunu iddia eden ve dissosiyatif kimlik bozukluğu temelinde delilik nedeniyle suçsuz bulunan ilk kişi olan ABD'li Billy Milligan'a dayanan bir karakteri canlandırıyor. Tom Holland, son projesi üzerinde çalışırken zor zamanlar geçirdikten sonra akıl sağlığını korumak için oyunculuğa bir yıl ara vereceğini söyledi.