Televizyon
06 Oca 2023 15:13 Son Güncelleme: 06 Oca 2023 15:32

Orlando Bloom ve David Harbour’lı 'Gran Turismo'dan ilk tanıtım

Sony’nin video oyun uyarlaması "Gran Turismo"dan ilk tanıtım paylaşıldı. Filmin başrollerinde Orlando Bloom ve David Harbour yer alıyor.

Başrollerinde Orlando Bloom, David Harbour ve Archie Madekwe’nin yer aldığı "Gran Turismo" filminden ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Sony’nin yarış simülatörü video oyun uyarlamasının yönetmenliğini ise "District 9" ile tanınan Neill Blomkamp üstleniyor.

Neill Blomkamp’ın yönettiği filmin senaryosunu Jason Hall ve Zach Baylin birlikte kaleme aldı. Video oyun uyarlaması filmin yapımcılığını Doug Belgrad, Asad Qizilbash, Carter Swan ve Dana Brunetti üstlenirken yürütücü yapımcılığını ise Kazunori Yamauchi, Herman Hulst, Jason Hall ve Matthew Hirsch yapıyor. Filmi oyuncu kadrosunda Orlando Bloom ve David Harbour dışında Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner, Djimon Hounsou, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschmann ve Emelia Hartford yer alıyor. 

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan "Gran Turismo", Jann Mardeborough’un olağanüstü oyun yeteneklerini kullanarak profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirişini konu alıyor. Film, 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek.