Televizyon
04 Nis 2013 12:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

ORAL ÇALIŞLAR O SORUYA ÇOK BOZULDU; ''BEN DE BUNU ANLAMIYORUM YAHU''

Akil insanlar listesine seçilen Oral Çalışlar, canlı yayında spikerin sorusuna çok bozuldu! VİDEO

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çalışlar, dün CNN Türk’te Şirin Payzın’ın sorularını yanıtladı ve akil insanlar listesini yorumladı.

"360 Derece" programına katılan Çalışlar, canlı yayında yapacaklarını, beklentilerini anlattı ancak bir soruya da çok bozuldu.

Payzın’ın muhalefetin görüşünü dillendirdiği soruya "Ben de bunu anlamıyorum yahu." diye tepki gösteren Çalışlar, sinirlendiğini davranışlarıyla da belli etti.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

Şirin Payzın: Muhalefet ve sivil toplum eleştirdi, ne olduğunu bilmiyoruz diye. Gerçi başbakan ben birşey almak ya da vermek için yapmıyorum, bir hedef uğruna yapıyorum o da barışın sağlanması dedi ama, siz insanlara gidip süreç şöyle işliyor dediğiniz zaman elinizde bir takım veriler olması lazım. Hükümetten bilgi alabileceğinizi düşümnüyor musunuz?

Oral Çalışlar: "Ben de bunu anlamıyorum yahu. Şimdiye kadar yürütülen en şeffaf süreç. BDP’li vekiller Kandil’e gidiyor, Öcalan ne istediğini söylüyor, Başbakan ne istediğini söylüyor. Televizyonlarda anlatıyor. Gizli kapaklı ne olabilir. Ben bunu anlamıyorum. Kim ne öğrenmek istiyor ki… Dünyada bu çatışma alanlarındaki en açık süreçlerden birine tanık oluyoruz. Ne öğrenilmek isteniyor… Ne gizli kapaklı… "