Teknoloji
10 Ara 2020 10:35 Son Güncelleme: 10 Ara 2020 10:37

OPPO A91 Instagram için en iyi fotoğrafları çekeceğiniz ipuçları paylaşıyoruz!

Oppo A91 ile Instagram’da güzel fotoğraflar yakalamak için dikkat etmeniz gerekenleri videomuzda sizlerle paylaşıyoruz. Bu videoda Eğlencenin Yenisi olan OPPO A91 eşliğinde birlikte inceliyoruz.

Dörtlü arka kamerası ile sosyal medyada paylaşmak için oldukça güzel fotoğraflar elde edebileceğiniz A91 Eğlencenin Yenisi olarak bu videoda konuğumuz oluyor. 48 MP değerindeki ana kamerası ile ışığı yakaladığınız anda muhteşem fotoğraflar çekebileceğiniz A91, 8 MP değerindeki geniş açısı ile çok daha fazla objeyi almanızı sağlarken, aynı zamanda makro desteği ile cisimleri çok daha yakından şahane bir detay eşliğinde yakalamanızı sağlayan akıllı telefonla çok güzel telefonlara sahip olacaksınız.

2 MP değerindeki siyah/beyaz lens hem daha keskin detaylara sahip hem de cihazdaki filtreler ile sanatsal fotoğraflar üretebilmenize olanak tanıyor.2 MP değerindeki derinlik sensörü ise Instagram’ın vazgeçilmezi olan bokeh efektine sahip birbirinden güzel fotoğraflar yakalamamanızda sizlere eşlik edecek. Aynı zamanda yapay zeka ve HDR desteği ile çok daha canlı ve doygun fotoğraflar elde etmenizin de mümkün olduğunu iletelim.

5x’e kadar olan yakınlaştırma desteği ile Eğlencenin Yenisi OPPO A91 ile uzaktaki bir objeyi yakınına gitmeden de çekebileceksiniz. Bu fiyat/performans oranı ile üstün akıllı telefonun yanı sıra videodaki bahsettiğimiz konulara da dikkat ederek Instagram’da oldukça beğeni alacak fotoğraflar çekebileceksiniz.

Detayları videomuzda sizlerle paylaştık.

 

İyi Seyirler…