Gündem
18 Ağu 2023 20:30 Son Güncelleme: 18 Ağu 2023 20:34

OnlyFans çiftinden tepki çeken üçlü ilişki itirafı

Sosyal medyanın en yeni platformlarından olan Onlyfans, son dönemde büyük ilgi çeken bir uygulama haline geldi. Geçtiğimiz gün parkta çektikleri video yüzünden gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Pedro ve Süt, Armağan Çağlayan'a konuk oldu.

Sosyal medyanın en yeni platformlarından olan Onlyfans, son dönemde büyük ilgi çeken bir uygulama haline geldi. Geçtiğimiz gün parka çektikleri video yüzünden gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Pedro ve Süt, Armağan Çağlayan'a konuk oldu.

Armağan Çağlayan, "Gör Beni" programında son dönemde tepki çeken Onlyfans içerik üreticisi Süt ve Pedro'yu konuk aldı. 

Süt, 21 yaşında bir cinsel içerik üreticisi. Pedro ismini kullanan erkek arkadaşıyla birlikte aynı evde yaşayan Süt, cinselliğini çok erken keşfettiğini ve daha sonra da zaten ilgilendiği konudan para kazanmaya başladığını söyledi.

Armağan Çağlayan'ın ayrı ayrı sohbet ettiği çiftten Süt, "Annem ne olursa olsun beni seviyor ve bana destek oluyor. Çünkü gerçek beni seviyor. Bazı aileler vardır, çocuğundan bir karakter yaratmaya çalışır, o karakter olmadığında sevmez. Aslında yarattığı karakteri değil, çocuğunu sevmez. Benim annem öyle bir kadın değil, beni ben olduğum için seviyor ve ne yaparsam yapayım yanımda, arkamda.Bunu bir meslek olarak görüyorum, ben bir oyunculuk yapıyorum. Hatta Twitter'da da bir karakter yaratıyorum. Bazen salak bir karakter oluyorum, bazen seki bir karakter oluyorum. O gündeme göre şekillendirdiğim bir hesap. Bu bir oyunculuk ve oyunumu en iyi şekilde oynamam gerekiyor.

Aslında çok aşk dolu bir hayatımız var. İnsanlar bize nefret kustukça biz o kadar yakınlaşır olduk ki, bir yandan da iyi oldu. Çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz

Zor bir iş. Kamera önünde olmak ve insanların senin hakkında istediklerini söyleyecek olması zor. Normal bir ünlü olduğunda insanlar seni eleştiriyor ama bir noktaya kadar bedenini koyuyorlar. Ama biz işi bütün çıplaklığıyla yapıyoruz ya, senin her şeyin onların. Sen kimsin?' İnsanların daha anlayışlı olduğu bir ülkeye gitmek istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Pedro da sevgilisine cinsel içeriklerde eşlik ediyor. Onun açıklamaları da şöyle:

"Aslında biz açık ilişki yaşıyoruz. Sosyal medyada yaptığımız şeyler agresif bir pazarlama stratejisi üzerine kurulu. Biz oradaki her şeyi bilinçli yapıyoruz. Bazıları gerçek, bazıları da kurgu oluyor ama insanlar kurguyla gerçeği ayırt edemedikleri zaman linç ediyorlar.

Biz açık ilişki yaşıyoruz. O da geçmiş ilişkilerinde yaşadı, ben de yaşadım. Birçok eşini paylaşmak isteyen insan bana mesaj atıyor. Türk toplumunda çok aykırı olduğu için size ters geliyor olabilir ama insanların demek ki böyle fantezisi var. Onlar kıskanıyor mu? Bilmiyorum... Başkaları aramıza katılıyor, biz başkalarına katılıyoruz. Bu yüzden ilişkimizin sıkıcı olmadığını düşünüyorum. Her zaman ilişkimizde üçüncü bir sevgilimiz oluyor. Bu erkek de olabilir, kadın da olabilir. İkimiz belki film izleriz, şarap içeriz, sahile gideriz, köpeğimizi gezdiririz ama başkası olunca onunla da eğleniyoruz, onunla da aşk yapıyoruz. Bu trans da olabilir, eşcinsel de olabilir, kadın da olabilir, erkek de... Biz panseksüeliz."