Televizyon
03 Haz 2010 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

OLMAZ Kİ, BÖYLE DE OTURULMAZ Kİ! PAKİZE SUDA FRİKİK VERDİ, MESUT YAR NE DEDİ?

Pakize Suda'nın Habertürk'teki yeni programına konuk olan Mesut Yar öyle bir laf etti ki...

Habertürk’ün yeni yayın dönemine başlamadan başlattığı ve Pakize Suda’nın sunduğu Hayata Dair’in dünkü konuğu Posta gazetesi yazarı ve televizyon dünyasının yakından tanıdığı Mesut Yar’dı.

Yar ile televizyon dünyasından gündelik yaşama kadar pek çok konuda konuşan Pakize Suda, programda pek çok bilinmeyeni de ortaya çıkardı.

KONSERVATUVAR’I HANGİ TÜRKÜ İLE KAZANDI?

Mesut Yar, programda konservatuvar eğitimi aldığını, okulun sınavlarına klasik müzik yerine "Çökertme" türküsünü söyleyerek girdiğini anlattı.

Pakize Suda’nın üstelemesi üzerine, Yar konservatuvar sınavını kazandığı Çökertme türküsünden çok kısa bir bölümü seslendirdi.

MESUT YAR ÖYLE BİR LAF ETTİ Kİ!

Ancak bu keyifli sohbetin ardından Yar ile Suda arasında öyle bir konuşma geçti ki programı izleyenler kulaklarına inanamadı.

Her zamanki gibi mini eteği ile bacaklarının görünmesini engelleyemeyen Suda, bir yandan da canlı yayında frikik vermemek için çaba sarfederken kendi kendine söylediği bir söz, çok ilginç bir diyaloğa neden oldu.

Pakize Suda karşısındaki monitördeki görüntüsüne bakıp "Kendimi beğenmiyorum..." deyince Mesut Yar o ilginç cevabı verdi:

"Ben çok beğeniyorum senin bacaklarını!"

Suda durumu kurtarmak için "Hayır güzelim şurdan bacaklarımı görüyorum.Bir taraflarım görünüyor mu diye huzursuz oluyorum. Alışkın değilim monitörde kendimi seyretmeye." dedi ama Mesut Yar şöyle devam etti: "Herkes benim yerimde olmak isterdi ama olamaz."

Karşılıklı kahkahaların atıldığı sohbet Yar’ın sahnelediği ve Anadolu Turnesine çıkmaya hazırlandığı oyunu "Nafile Diyaloglar"ı anlatması ile devam etti.

İŞTE PROGRAMDAN KARELER