Gündem
02 Haz 2011 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:25

ÖLEN ÖĞRETMEN HANGİ GAZETECİNİN AKRABASI ÇIKTI?

Hopa'da çıkan olaylarda polisin müdahalesi sonrasında ölen emekli öğretmen Metin Lokumcu hangi gazetecinin akrabası çıktı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hopa mitinginde çıkan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen 54 yaşındaki  Metin Lokumcu’nun Ntv Siyaset Danışmanı ve Vatan Gazetesi yazarı Ruşen Çakır’ın akrabası olduğu öğrenildi.

Ruşen Çakır bu sabah Ntv’de yayınlanan Yazı işleri programında Metin Lokumcu için "Tanışıklığımız var ama kendisini çok yakından tanımam. Bildiğim kadarıyla Dev-Genç geleneğinden gelen sosyalist öğretmendir. İyi bir insandı. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Tüm Türkiye için çok tatsız, çok üzüntü verici bir durum. Hopalılar için, Hopa için çok daha bu kat kat artıyor. Başbakan’ın ’Eşkiya Hopa’ya inmiş’ sözünün beni ve benim gibi Hopalıları ne kadar üzdüğünü herhalde tahmin edebilirsiniz.

Aynı şekilde Metin Lokumcu hakkında ettiği sözler de iyi olmadı. Bu rahatsızlığımızı, benim rahatsızlığımı ve başka konuştuğum akrabalarımı, tanıdıklarımın da rahatsızlığını artırdı" dedi.