Gündem
31 Mayıs 2013 22:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

OKAN BAYÜLGEN MEDYAYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ! NEREDESİNİZ?

Taksim gezi parkında yaşanan polis müdahalesi ünlü şovmen Okan Bayülgen'i çileden çıkarttı.

Sosyal medyayı eylemi duyurmak ve eylemcilerin birbiriyle iletişimini sağlamak için kullanan Bayülgen bir yandan da ana akım medyaya yüklendi.

İşte Bayülgen'in attığı tweetlerden bazıları:

- Çocuklar cep tel. dan dünyaya yayın yapıyor. Acınacak haldeki medya gelip bu insanları haber yapamıyor!

İstanbul'un her yerinde arkama en az on kamera, onlarca foto muhabiri takılır. Gezi' den habercisi de, magazincisi de namevcut!

"Polis gördüğün zaman korkma! Ana dalga medya görünce kork"! diyor şimdi ‪http://www.livestream.com/revoltistanbul ‬ çekimi seslendiren arkadaşım.

Çünkü Gezi'de ne olduğunu gösteremiyorlar! Ancak polis girdiğinde gelebiliyorlar.Bütün gece onbin kişi elini kolunu sallayarak dolaşıyor ama medya mensubu korkudan giremiyor. Ana akım medyanın büyük bölümü korkudan canlı yayın yapamıyor! İstanbul'un merkez parkı halkın işgali altında ama medya bir kaç anarşist eylem yapıyor gibi gösteriyor!

Ana akım medyanın fotoğrafçisi da kameramanı da polis kamerası olmuş. Onbin kişi şarkı söyleyip, kitap okudu bütün gece. Neredesiniz?

Eylem de anneler var(blogger anneler örneğin) Kitap kulüpleri var, futbol örgütlenmeleri, sanatçılar... Takip ettiklerimden biliyorum, çok araba, çok bulaşık deterjanı, çok tel. kontör tüketicisi, çok ev almak için para biriktiren, evi olan, moda manyağı ya da sakız çiğneyen reklamlarını kime seyrettiriyorsan değil de, sanki senin asıl hedef kitlen gibi geliyor bana!

Biber gazını yedıkleri gibi, bazı şeyleri yapmak istemeyebilirler değil mi? Sevgili Medya, Reklamveren, siyasi vs. Yani korkunun ecele faydası olmadığını bilen ama yine de korkanlar!

Size söylüyorum. Tarafsız ve doğru habercilik, memlekette olanları etraflıca doğru yansıtabilmek daha çok reklam izletmenizi sağlar.