Magazin
16 Şub 2013 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

OKAN BAYÜLGEN HANGİ SEKTÖRE GİRİYOR?

Ünlü şovmen çok yakında farklı sektördeki işlerinin başına geçecek.

Televizyoncu Okan Bayülgen uzun süreli sessizliğine yeni bir girişimle son verdi. Bir süredir ekranlarda gözükmeyen Bayülgen yakında danışmanlık, halkla ilişkiler ve organizasyon işlerine el atmaya hazırlanıyor. Milliyet'ten Serkan Arman'ın haberine göre Okan Bayülgen 8 Şubat’ta ‘Bayülgen Bayülgen Halkla İlişkiler Danışmanlık Organizasyon’ adlı bir şirket kurdu. Şirketin ismindeki ikinci ‘Bayülgen’ ise eşi Şirin Ediger Bayülgen değil, soyadları tesadüfen aynı olan Hakan Bayülgen...

Hakan Bayülgen, 2011 yılında Mini Cooper otomobillerinin marka müdürlüğü görevinden olaylı bir şekilde ayrılmasıyla hatırlanıyor. Bir sponsorlukla ilgili sözleri nedeniyle bir gazetede ‘Başörtülü binince BMW bozuluyor’ başlıklı habere konu olan Hakan Bayülgen, daha sonra özür dilemiş ve Borusan Grubu’ndaki görevinden ayrılmıştı. Hakan Bayülgen bir süre de gayrimenkul şirketi NEF’te Pazarlama Direktörlüğü yaptı.

‘Akraba değiliz!’

Bayülgen & Bayülgen kongre ve gösteri merkezi işletmekten, yerli - yabancı mankenlere, film ve ses sanatçılarına menajerlik hizmet sunmaya, reklam filmi çekmekten film stüdyosu kurmaya çok geniş bir yelpazede hizmet verebilecek. Hakan Bayülgen, “Özellikle şirketlerin eğlenceye yapacağı yatırımlarla ilgileniyoruz. Birkaç aya işe başlıyoruz. Okan Bayülgen’le soyadlarımız tesadüf. Akraba değiliz” diyor. Yeni şirketin merkezi ise adı Okan Bayülgen’le anılır hale gelen Doğan Apartmanı’yla aynı sokakta. Okan Bayülgen’in ayrıca eşi Şirin Ediger Bayülgen’le birlikte ‘Fakulte İletişim’ adlı reklam şirketinde ortaklığı var. Bayülgen, Z İletişim ve Onsekiz Reklam Prodüksiyon şirketlerinin de ortağı veya yöneticisi.