Televizyon
23 Oca 2012 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

ODABAŞI'NIN KAPRİSİ TRT ŞEŞ'İ YILDIRDI!

TRT6'nın ilk drama dizisi 'Memuzin'de başrolü oynayan Zilan Odabaşı'nın kaprislerinin kurbanı oldu.

TRT6’nın ilk drama dizisi Memuzin’den kovulan başrol oyuncusu Zilan Odabaşı için Kanal Koordinatörü Fethullah Kırşan, "Sorun çıkartınca biz de onu çıkarttık" dedi.
TRT Şeş için çekilen ’Memuzin’ isimli dizide oyuncu Zilan Odabaşı’nın kaprisleri settekileri çileden çıkardı. TRT Şeş’in ilk drama dizisi Memuzin’de başrolü oynayan Zilan Odabaşı’nın sette yaptığı kaprisler ve çalışanlara karşı sergilediği kaba davranışlar rolünün sonu oldu. 1 bölüm oynadıktan sonra diziden kovulan oyuncu hakkında TRT ilk kez konuştu.

Oyuncu Zilan Odabaşı’nı sorun çıkartmaya başlayınca kadrodan atıldığını belirten TRT Kanal Koordinatörü Fethullah Kırşan, "TRT6’nın çektiği ilk drama dizisi olduğu için çok önemsiyoruz. Konu tarihi bir destanı anlatıyor. Ama oyuncu arkadaşımız at binmeyi de bilmiyordu. Kendisiyle konuşulunca ’Ben Böyleyim’ dedi. Bir de diğer 30 oyuncu şikâyetçi olduğu için bu şekilde bir karar alındı" diye konuştu.

"Çalışanlara terör estirdi"

Zilan Odabaşı’nın sete geldikten sonra yapımcılarla anlaşamadığı ve çekimlere geç geldiği belirtildi. Özellikle setteki çalışanlara "Beni erken çağırdınız" diye bağırmasıyla yapım firmasının daha fazla tahammül edemeyerek Zilan Odabaşı ile yaptığı sözleşmeyi feshettiği öğrenildi.