Televizyon
19 Şub 2015 00:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

O Ses Türkiye finalini kim kazandı? İşte 2015 O Ses Türkiye şampiyonu!

O Ses Türkiye büyük final gecesiyle ekrana geldi...

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Ebru Gündeş’in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yarışması, TV8 ekranlarında final gecesiyle ekrana geldi. 2015 O Ses Türkiye şampiyonu ise, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseynov oldu.

Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un takımından hiçbir yarışmacının finale kalamadığı O Ses Türkiye’nin finalinde 4 isim yarıştı.

Hadise’nin takımında yer alan Zeo Jaweed, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseynov ve Gökhan Özoğuz’un takımından Emrah Güllü ile Kaya Aslantepe, canlı olarak yayınlanan finalde mücadele etti. Yarışmacılar sahne performanslarıyla büyük beğeni topladı.

HADİSE YİNE KAZANAMADI!
Hadise’nin takımından finale kalan tek isim olan ve Türkçe rap şarkılarıyla yarışmanın favorilerinden gösterilen Zeo Jaweed, yapılan SMS oylamaları sonucunda finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Böylece bugüne kadar O Ses Türkiye’yi hiç kazanamayan jüri üyesi Hadise, iddialı olduğu yarışmayı yine kazanamamış oldu.

ACUN ILICALI: BENİM FAVORİM SENDİN

Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed finalde kötü bir sürpriz yaşadı. Zeo saat 11.00'da yazıp bitirdiği şarkısını söylemeye kalkınca olanlar oldu. Şarkının sözlerini unutan Zeo iki kez baştan söylemek zorunda kaldı. İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Benim favorim sendin çok üzgünüm. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti.

HANGİ YARIŞMACILAR SON İKİYE KALDI?
Daha sonra yapılan SMS oylaması sonucunda elenen 2. isim ise Emrah Güllü oldu. O Ses Türkiye finalde son ikiye kalan iki finalist ise, Gökhan’ın takımından Kaya Aslantepe ile Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseynov oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİ KİM OLDU?

Elnur Hüseynov birincilik performansı için yine Aşk şarkısını söyleyerek şaşırttı. Elnur Hüseynov final gecesinde iki kez aynı şarkıyı okumuş oldu. Kaya Aslantepe ise yine bir Ahmet Kaya şarkısı ve sazıyla birincilik için performans sergiledi. Halk oylaması sonucunda O Ses Türkiye birincisi Elnur Hüseynov oldu.