Gündem
26 Haz 2010 12:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

O RESİM BİLEREK SERVİS EDİLDİ! YİĞİT BULUT'DAN İNANILMAZ KOMPLO TEORİSİ!

Başbakan Erdoğan ve İlker Başbuğ'un Hakkari'de sınırdaki o çökmüş resimlerini kim servis ettti?

Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Başkanı İlker Başbuğ’un Hakkari’deki sınır noktasındaki asker mevzilerinde verdikleri fotoğrafın yola açtığı tartışma bu kez da Habertürk ekranlarında Yiğit Bulut’un gündemindeydi.

Başbakan’ın ve Başbuğ’un çökerek verdikleri resim ilginç eleştirler almaya devam ediyor. Yiğit Bulut, Habertürk ekranlarında o fotoğrafa dönük tepkisini gösterirken ilginç bir teori öne sundu. Bulut’a göre o fotoğrafı servis eden kişinin ya da kurumun bunu bilerek yaptığını ve yol açacağı sonuçları bilerek bunu yaptığını iddia etti. Bulut’un komplo teorisine göre o fotoğraf psikolojik savaşı çok iyi bilen biri tarafından seçildi ve servis edildi.

Bu fotoğraf da gösterdmiştir ki biz psikolojik savaş hiç bilmiyoruz. Bu resmi seçip sızdıran da her kimse eğer bu işi çok iyi biliyor. Artık ajans mıdır, gazeteci midir neyse bu işi iyi biliyor ve amacına tam olarak ulaşmış durumda. Bakın dikkat edin, orada iki saat boyunca bir sürü şey yapılıyor, ayakta geçiyor o ziyaretin çoğu. Ama bize servis edilen fotoğraf sadece o bir dakikayı anlatıyor. Yani özel olarak seçilmiş ve servis edilmiş. Artık kim nasıl sızmışsa amacına ulaştı.