Magazin
28 Mar 2021 13:12 Son Güncelleme: 28 Mar 2021 13:44

O paparazzi Habertürk yazarını kızdırdı! Etek altını çekmek isteyince...

Habertürk yazarı Esin Övet bugün paparazzilere ayar verdi. Etek altı fotoğrafı çekmeye çalışan paparazziyi örnek gösteren Övet, "Tuhaf bir görüntü yakalanmaya çalışılmış belli ki!" dedi.

Esin Övet bugünkü köşesinde Türk ve yabancı paparazzileri karşılaştırdı. Karşılaştırmasını yaparken "Türk paparazzilere kurban olun" diyen Övet, yabancı paparazzileri yerden yere vurdu. 

Esin Övet, yazısında dikkat çekici bir de örnek verdi. Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in  eşi Hailey Baldwin Bieber’ın etek altını çekmeye çalışan paparazziyi köşesine taşıyan Övet "Tuhaf bir görüntü yakalanmaya çalışılmış belli ki!" diye yazdı...

İşte Esin Övet'in o yazısı...

ETEĞİN ALTINI ÇEKMEK NEDİR? 

“Bizim paparazzilere kurban olun" diye zaman zaman çok yazı yazmışımdır. Malum elin memleketinde paparazzilerin yapmadıkları yok.

Ünlü isimlerin evlerinin bahçesine girer, yatak odalarının içine kadar fotoğraf çeker, hatta çöp karıştırırlar. Ünlüleri tahrik ederler.

Bizim paparazziler öyle mi? En fazla kapı önünde bekler, soru sorarlar.

Hele şu dönemde paparazzilik bile kalmadı. O dönemler 90’larda vardı.

Sonra da bitti zaten. Bu konuya nereden mi geldim? Elin paparazzisinin etek altı çekmeye çalışmasından.

Justin Bieber, albümü için verdiği partinin çıkışında paparazziler eşi Hailey Baldwin Bieber’ın etek altını çekmeye çalışmış.

Justin Bieber da tepki gösterip, “Neden eteğinin altını çekmeye çalışıyorsunuz” demiş.

Paparazziler de, “Hayır çekmiyoruz, köşede duruyoruz” diyor.

Fakat etek altını çekmeye çalışırken bir fotoğraf var.

Bariz alt açıdan bir fotoğraf karesi yakalanmaya çalışılmış.

Peki ama neden?

Tuhaf bir görüntü yakalanmaya çalışılmış belli ki!

Yoksa başka ne gibi bir nedeni olabilir.

Ki bu çift zaten gayet rahat dolaşıyor, fotoğraf veriyor. Kimsenin bir şey sakladığı, gizlediği yok. Nasıl bir tuhaflık yakalanmaya çalışılmış olabilir.

Şöyle ki, Hailey’in karnı yakalanmaya çalışılmıştır. Belki, hamile mi? Hamile mi olabilir? Tadında bir açı yakalamak için.

Yani o tarz bir haber yapabiliriz belki diye düşünmüştür paparazzi. Yoksa o açının başka bir anlama olamaz. Fakat siz yine de bizim paparazzilere kurban olun derim.