Gündem
24 Ağu 2012 17:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:03

O FOTOĞRAFLARI THE SUN YAYINLADI! PRENS ÇIPLAK!

İngiltere'nin en çok okunan tabloid gazetesi The Sun, Kraliyet Sarayı'ndan gelen ‘ricaya' rağmen Prens Harry'nin çıplak fotoğraflarını yayınladı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Prens Harry Las Vegas’daki bir otel odasında arkadaşları ile eğlenirken çekilen çıplak fotoğrafları İngiltere’yi ayağa kaldırdı.

İlk olarak Amerika’da yayınlanan TMZ.com magazin sitesinde basılan fotoğraflar çok sayıda internet sitesinde yayınlanırken İngiliz basını fotoğrafları yayınlamaktan çekindi.

Buckingham Sarayı’ndan gelen rica üzere fotoğrafları yayınlamamayı tercih eden İngiliz basınının bu tavrı fazlaca tartışıldı.

Ünlülerin gizli fotoğraflarını ifşa etmekle tanınan Dail Mail ve The Sun gazeteleri Prens Harry’nin çıplak fotoğrafları yerine skandal efekti veren sahte fotoğraflar kullandılar.

Ancak The Sun gazetesi bugünkü sayısında ‘basın özgürlüğüne’ dayanarak Prens Harry’nin çıplak fotoğraflarını manşetten yayınladı.

Fotoğraflarda 27 yaşındaki Prens, kaldığı otelin odasında striptizli bilardo yaparken çırılçıplak görülüyor.

Henüz Kraliyet Sarayı’ndan gazeteye yönelik bir şikayet gelmezken, The Sun gazetesinin fotoğrafları basın özgürlüğüne dayanarak yayınlaması tartışılıyor.

ETİKETLER
#ingiltere #sun #prens