Gündem
04 Haz 2013 16:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

NTV'YE ''HOŞ'' DESTEK! KANALA ESKİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ SAHİP ÇIKTI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

NTV şu sıralar Gezi Parkı olaylarındaki yayın politikası nedeniyle büyük tepkiler alırken kanala çok ilginç bir isimden destek geldi.

Attığı “Savcıya abluka” başlığı yüzünden kanalla yollarını ayırmak zorunda kalan NTV’nin eski genel yayın yönetmeni Mustafa Hoş’tan destek geldi. Hoş’a göre NTV’yi “günah keçisi” ilan etmek yanlış, tüm medyanın tavrı sorgulanmalı.

NTV bu aralar sıkıntılı günler geçiriyor. Gezi parkındaki yayınları nedeniyle büyük tepkilere maruz kalan haber kanalı önünde protesto gösterileri bile düzenlendi. Tepkiler giderek artarken kanala dikkat çeken bir isimden destek geldi. O isim kanalın eski genel yayın yönetmeni olan ve şimdilerde Kanal +1 Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Mustafa Hoş. Hoş’un kanalla yollarını ayırma sebebi de oldukça tartışılmıştı, attığı “Savcıya Abluka” başlığı nedeniyle istafa eden Hoş, uğradığı haksızlığa rağmen yine de eski  kanalına sahip çıktı.  Mustafa Hoş, sosyal paylaşım sitesi twitterdan şunları yazdı:

 “ NTV üzerinden bir günah keçisi yaratılması hiç doğru değil.tüm haber kanalları medya için eleştiri/özeleştiri doğru olur. benim için kolay"başsavcıya abluka"üzerinden ntv yangını yaparım çok haklı gerekçelerim de var.ama doğru değil diğerleri farklı değildi ki,işsizken yazsam anında canımı yakacak çok olurdu.ntv’ye sırnaşıyor diye.şimdi art1 haber genel yayın yönetmeniyim.daha rahat yazıyorum. son tahlilde ntv kötü biz iyiyiz diyen hem yalan söyler hem de riyakarlık yapar.şimdi gördüm cem özür dilemiş.umarım bu milat olur. Medya ahlaken çökmüş bir kurumdur.hava döndü dönelim ile kurtarılmayacak kadar. bu köhne/yavşak/biatçı sistem yıkılır yenisi kurulur “


MEDYARADAR/ÖZEL