Televizyon
19 Tem 2010 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

NTV'NİN ÇEVRECİ SPİKERİ YILAN YEDİ ORTALIK FENA KARIŞTI!(VİDEO)

NTV'de yayınlanan "Doğada Tek Başına" adlı Survivor tipi programın sunucusu Serdar Kılıç, şoke eti.

Çevre bilincini yerleştirmek amacıyla yayınlanan kuşağın sunucusu, kurbağaları kızartıyor, yılanları közleyip yedi.

Doğada tek başına nasıl yaşanacağını anlatan sunucunun son marifeti çevrecileri ayağa kaldırdı. Dün gece NTV’de ekrana gelen bölümde, koruma altındaki engerek yılanını yakalayıp, öldürdü.

YÜZDE YÜZ ORGANİK DEYİP YEDİ
Ardından yılanın başını kesip iç organlarını boşalttı. Bir ateş yakıp közün içine yılanı gömdü... Piştikten sonra da "hımm çok lezzetli... tavuk etine benziyor ama ondan kesinlikle daha leziz. Yüzde yüz doğal ve organik" diyerek yiyip bitirdi.

KURBAĞALAR DA KAHVALTISI OLDU

Yeşil Ekran’ın sunucusunun mönüsündekiler sadece bunlarda değildi. Sabah kahvaltısı niyetine de nadir bir tür olan kırmızı karıncaların lavralarını avuçlayıp avuçlayıp yedi...

Bununla doymayınca kendini bir dere kenarına attı. Bu kez gözüne kurbağaları kestirmişti. Yakalayıp kameralara döndü, öldürmeden önce kurbağanın nerelerinin yeneceğini gösterdi. Ardından ateş yakıp çöpten yaptığı şişlere başlarını kestiği kurbağaları geçirdi.

Bu arada yine kurbağaların nerelerinin lezzetli olduğunu, tadının neye benzediğini anlatıyordu. Piştikten sonra da kameraya dönüp bir güzel afiyetle o kurbağaları yedi. Dediğine göre "tavuk eti ile balık eti arasında bir tadı varmış".

İŞTE O ANLAR

ETİKETLER
#NTV #serdar kılıç