Gündem
27 Ağu 2010 12:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

NTV EKRANLARINDA TANSİYON YÜKSELDİ! CANLI YAYINDA "FAŞİST" VE "BÖLÜCÜ" ŞOKU!

Emekli general Armağan Kuloğlu ile yazar Altan Tan'ın Kürt sorunu üzerine yaptıkları tartışmaya canlı yayında karşılıklı hakaretler damga vurdu.

NTV ekranları yine tansiyonu yüksek bir tartışmaya sahne oldu. Emekli general Armağan Kuloğlu ile yazar Altan Tan'ın Kürt sorunu üzerine yaptıkları tartışmaya canlı yayında karşılıklı hakaretler damga vurdu. Kuloğlu ve Tan birbirlerini karşılıklı olarak 'bölücü' ve 'faşist' suçladılar.

Canlı yayındaki tartışmada gündemin değişmez konusu olan Kürt sorunu ele alındı. Aştan Tan ve Armağan Kuloğlu'nun katıldığı programda sert bir polemik yaşandı. Altan Tan Kürt kimliğinin tanınması gerektiğini vurgulayarak inkar politikasının çatışmayı derinleştireceğini söyledi. Sorunun çözümü için Cumhuriyetin özgürlükçü bir yapıya kavuşması gerektiğini söyleyen Tan'a emekli generalden itiraz geldi.

Armağan Kuloğlu kimsenin inkar edilmediğini Kürt vatandaşların varlığının her zaman kabül edildiğini söyledi ve Altan Tan'a hitaben 'ama siz bölücüsünüz' deyince stüdyoda karşılıklı suçlamalar havada uçuştu. Tartışmanın kontrolden çıkmasıyla müdahale etmek zorunda kalan moderatör yayını keserek gerginliğin büyümesini önledi.

Kuloğlu: Siz bölücülüğe devam edin sayın Tan. Siz bölücüsünüz zaten.

Altan Tan: Ben de size faşist desem hoşunuza gidiyor mu?

Kuloğlu: Hayır efendim ben faşist falan değilim.

Altan Tan: Faşist misiniz?

Kuloğlu: Ben faşist değilim ama siz bölücüsünüz, bunu herkes biliyor.

Altan Tan: Siz de faşistsiniz sayın Kuloğlu, faşist...

İŞTE O ANLAR-İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ