Televizyon
21 Mar 2015 10:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Nihat Hatipoğlu'nu zora sokan soru

ATV'de yayınlanan Dosta Doğru programında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, bir soru karşısında oldukça zor anlar yaşadı.

İzleyicisinin, "Gece kulübünde çalışmak günah mıdır?" sorusuna önce yanıt vermekte zorlanan Hatipoğlu, daha sonra "Gitmediğimiz için bilmiyoruz" dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Dosta Doğru programının dünkü bölümünde izleyicilerinden gelen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, yine ilginç bir soruyla karşılaştı.

"GECE KLÜBÜNE GİTMEDİĞİMİZ İÇİN BİLMİYORUZ"

İzleyicisinin, "Gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmak günah mıdır?" sorusuna önc eyanıt vermekte zorlanan Hatipoğlu, "Gece kulübüne gitmediğimiz için bilmiyoruz" diyerek şunları söyledi:

"BURALARDA YAPILAN ŞEYLER YANLIŞTIR"

Ama herhalde orada içki içiyorlar, şarkı-türkü söylüyorlar, bazı gece kulüplerinde kumar oynuyorlardır belki, sigara içiyorlar, oynuyorlar ve benzeri şeyler. Belki hoş olmayan görüntüler var. Sen de böyle bir yeri koruyorsun. Bu yerde yapılan şeyler yanlış şeylerdir. Sen de o yanlış şeylerin ortasındasın. Keşke sen daha hayırlı bir yerde çalışsan. Şimdi gece kulüpleri sahipleri bana kızıyorlardır. Kızabilirsiniz neticede biz söylenmesi gerekeni söyleyen insanlarız. İnşallah o mekanları daha hayırlı yerlere çevirirsiniz, helal rızık kazanırsınız.