Televizyon
07 Ağu 2013 14:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

NİHAT HATİPOĞLU YÜKSEK REYTİNG ALMASININ SIRRINI AÇIKLADI!

ATV'de yaptığı programlar ve aldığı reyting sonuçlarıyla dikkatleri çeken Hatipoğlu başarısını neye borçlu?

Ramazan ayı boyunca ATV'de yaptığı iftar, sahur ve Kadir Gecesi programlarıyla dizi ve yarışma programlarını geride bırakan Nihat Hatipoğlu dün gece gerçekleştirdiği son sahur programında başarısının sırrını açıkladı.

"Medyada yazıldığı için bu konuya değiniyorum. Söylemeyecektim ama medya yazdı onun için söylüyorum..." diyen Nihat Hatipoğlu bazı köşe yazarlarına da teşekkür etti.

BAŞARININ MİMARI SİZLER VE EKRAN BAŞINDAKİLER
Bir aydır yaptığı iftar, sahur ve Kadir Gecesi programlarının medya tarihinde bir din programının ulaşabileceği en yüksek izlenme oranlarına ulaştığını söyleyen Hatipoğlu programlarının dizi ve yarışma programlarını geçerek zirveye oturduğunu ve bunun büyük bir nimet olduğunu söyledi.
Medyada böyle bir başarının nasıl gerçekleştiğini soran yazarlara "Bu işin şifresi falan yok, bu işin şifresi işte millet işte Peygamber aşkı, işte Kur'an aşkı ve İslama bağlılık" diyerek yanıt verdi.

İNSAFLI KALEMLELERE TEŞEKKÜR
Nihat Hatipoğlu konuşmasında programının başarısını kaleme alan "İnsaflı kalemler" olarak nitelendirdiği, Metin Yüksel- Sabah, Bekir Hazar- Takvim, Mesut Yar- Posta, Yüksel Aytuğ- Sabah, Tayfun Atay- Radikal, Rauf Tamer- Posta, Vehbi Dinçcan- Güneş, Talat Atilla- Güneş, Sina Koloğlu- Milliyet, Hasan Celal Güzel- Sabah, Ali Eyüboğlu- Milliyet yazarlarına teşekkür etti.

EĞER ÖMRÜM OLURSA YİNE BURADAYIZ
Nihat Hatipoğlu konuşmasının sonunda "Önümüzdeki ramazan eğer Allah ömür verirse yine burada Sultanahmet'teyiz İnşallah" dedi ve bir ay boyunca programlarını izlemeye gelen kişilere iftar ve sahur veremedikleri için mahçup olduğunu söyleyip teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.