Gündem
21 Mar 2024 00:39 Son Güncelleme: 21 Mar 2024 09:14

New York'ta 96 bin dolara ev kiralamak isteyen Eylem Tok'a ev sahibinden şoke eden cevap

Eyüpsultan’da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 16 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok ile ilgili Barış Pehlivan’dan dikkat çeken bir iddia paylaşıldı

İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü T.C.’nin neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Eylem Tok ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

X hesabından Eylem Tok için ABD'de ev kiralamaya aracılık eden bir aracı ile ev sahibi arasında geçen maillerin ekran görüntülerini paylaşan gazeteci Barış Pehlivan, "New York’ta bir evi yıllık 96 bin dolara kiralama çabası ve sonucu… Aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz" ifadelerini kullandı.

Pehlivan'ın paylaşımı şöyle:

EV KİRALAMAK İSTEDİ

Oğluyla birlikte ABD'de yaşayan Tok, New York’ta bir evi yıllık 96 bin dolara kiralamak istedi. Ancak görüştüğü ev sahibi kendisini basından tanıdığını ve evini kiraya veremeyeceğini söyledi.

Ev sahibi Tok'a şu cevabı verdi:

"Sen hangi cesaretle bana bu teklifi sunuyorsun. Evimde katil mi bekleyeceğim? Bu teklifi hiç duymamış olayım. Terbiyesizliğin lüzumu yok."

TALİHSİZLİK!

Eylem Tok adına yapılan yazışmada, “Aslında ailenin durumu biraz farklı. Burada bir kayıtları olmadığı için score vesaire sahibi deiller. Ancak parasal sorun yok bu yüzden yearly (yıllık) ödeyecekler. Belki basından duymuşsunuzdur Türkiye’de bir talihsizlik yaşamışlar bir trafik kazası ve anneyle oğlu NYC’ye gelmek zorunda kalmışlar. Yani paper (kağıt) ileri gerekmeden kiralama yapılması gerekiyor. Ayrıca teminat bloke de alabiliriz bunlarda sorun yok” ifadeleri kullanıldı.

 

ETİKETLER
#eylem tok #new york