Televizyon
22 Şub 2022 16:17 Son Güncelleme: 22 Şub 2022 16:39

Netflix çok izlenen dizisini bitirme kararı aldı!

Netflix'in uzay draması Another Life'ın üçüncü sezonu olmayacak. Dizinin yıldızı Katee Sackhoff, pazartesi günü bu kararın alındığını Twitter'dan açıkladı.

Netflix, birçok dizi, film ve belgeseli bünyesinde barındırması ve kaliteli bir deneyim sunması nedeniyle hepimiz için vazgeçilmez platformlardan biri. Birbirinden sürükleyici dizi ve filmleriyle bizleri bir şekilde kendine bağlamayı başarıyor.

Bazen ise, sevdiğimiz ve merakla beklediğimiz diziler bir anda bitiyor ve devamı gelmiyor. Netflix’in sevilen bilim kurgu dizisi Another Life için de aynı şey yaşandı. Dizinin iki sezonun sonunda iptal edildiği ve üçüncü bir sezonunun olmayacağı açıklandı.

NETFLİX DİZİSİ 'ANOTHER LIFE' İPTAL EDİLDİ

Another Life, ilk 2 sezonuyla izleyenleri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Bir uzay macerası olan dizi, 25 Temmuz 2019‘da yayınlandı ve ikinci sezonu için izleyicileri epey bekletti. Nihayetinde 14 Ekim 2021‘de yeni sezonu ile karşımıza çıktı.

Dünyaya hızla yaklaşan ve tanımlanamayan bir cismin ortaya çıkmasıyla başlayan ve kahramanların bu konudaki araştırmalarını konu alan dizinin kadrosunda Katee Sackhoff, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Blu Hunt, A.J. Rivera, Jake Abel, Alex Ozerov, Alexander Eling, JayR Tinaco, Lina Renna, Selma Blair ve Elizabeth Ludlow gibi isimler yer alıyor.

Netflix, izleyicilerden olumlu geri dönüşler alan bir dizi hakkında genelde açık sözlü davranan ve çok bekletmeden izleyicilere yeni sezon müjdesini veren bir platform. Aynı tutumu Another Life dizisinde gösteremeyen platform, hiçbir açıklama yapmayarak yapımın hayranlarını endişelendirdi.

Netflix, dizinin devamı hakkında sessizliğini halen korurken Sackhoff, bu sessizliği Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla bozarak Another Life için bir başka sezon daha çekilmeyeceğini açıkladı ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Oyuncu, daha önce Twitter’da Netflix’in hiçbir diziyi üçüncü sezona kadar götürmediği şeklindeki paylaşımlara haklı olduklarına yönelik bazı yanıtlar göndermişti. Bunun dizinin kaderi ile büyük bir ipucu olduğunu söyleyebiliriz.