Gündem
03 Mar 2011 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

NEBAHAT ÇEHRE 2 NİKAHINDAN ÖNCE NASIL ORTADAN KAYBOLDU?

CNN TÜRK'te Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk olan Nebahat Çehre, 2 nikahından önce nasıl ortadan kaybolduğunu anlattı.

CNN TÜRK’te Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk olan Nebahat Çehre, 2 nikahından önce nasıl ortadan kaybolduğunu anlattı. Çehre ayrıca CNN TÜRK’teki programda gençlere öğütler verdi "Çok çabuk teslimiyetçi olmamaları lazım iki…  Her şeyi gümüş tepside sunmamaları lazım… Birazcık kaçmaları lazım. Yani gençleri görüyorum ki çok mutsuzlar. Erkek diyor ki; ben bulamıyorum, kız diyor ki; ben bulamıyorum. Hayır etraflarında var ama ilişkiler çok çabuk oluşuyor.”   

Saba Sümer: Siz ‘Nikahımdan 1 hafta önce ortadan kayboldum’ demişsiniz?
Nebahat Çehre: Aslında 1 hafta da değil galiba 3-4 gün önce.
S.T:  Gerçekten mi?
N.Ç: Evet. Sonra eşim de dedi ki ben gidiyorum nikaha.. Sakallı falan halde gelmiş.. “Ben nikaha gideceğim bunun cevabını sen vereceksin’’ dedi. Sonra tabi barışma oldu. Evlendik.
S.T: Bir dakika şimdi.  Diyelim ki 1 Mart’ta siz evlenecektiniz. 27 Şubat’ta ben yapmıyorum dediniz yok oldunuz.
N.Ç: Ama haketmişti.
S.T: Muhakkak.  Siz öyle bir şey yaptıysanız kesin haketmiştir. Onu sormuyorum bile yani. Sonra 1 Mart’ta düğün oldu mu?
N.Ç: Evet oldu. Evlendik.
S.T: He o geçen bir kaç gün içerisinde barış sağlandı yani?
N.Ç: Evet sağlandı.
S.T: Ama çok cesur bir hareket gerçekten.
N.Ç: Ben ikinci eşime de onu yaptım. Fazla münakaşa edemiyorum. Yani aklı başında tartışırım da, çok sesli kavgaya falan tahammülüm yok. Onun için kaçmayı tercih eden bir yapıya sahibim. Öyle kaçma huylarım var. Hakikaten bir gün Avrupa’ya gittim. Hiç haber vermeden ve hiç bir arkadaşıma söylemedim, kimsenin haberi yoktu.
S.T: Çıldırdı adam tabi ‘nerde’ diye?
N.Ç: Herkese küfür ediyormuş. ‘Sen nasıl bilmezsin en yakın arkadaşısın’ diye. Sonradan ordan başka bir ülkeye geçtim. Gittiğim ailenin kızı annesine gittiğimi söylemişte öyle gelip beni ordan aldı.
S.T: He geldi aldı.. İyi gelip alıyorlar..
N.Ç: Almazsa zaten gitmem ki. Öyle bir domuz tarafım var.
S.T: Ama sonra ikna ediyor tabi gidiyorsun. Peki gelmese mesela ne yaparsın?
N.Ç: Silerim. Balık burcuyum, duygusalım ama o konuda silmesini çok iyi beceririm. Sonuna kadar dayanırım ama sonunda silerim.
S.T: Sizinle sohbet etmek o kadar güzel ki, duruşunuzla, konuşmalarınızla, oyunculuk, özel hayatınızla, her şeyinizle gençlere örnek oluyorsunuz. Belki de bu yüzden yeni nesil sizi bu kadar çok seviyor.
N.Ç: Evet ama ben birde gençlere bir mesaj vermek istiyorum. Çalışarak bir şeyler kazanmak kolay değil. Harcarken bile düşünüyoruz değil mi? Kendi ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Hepimiz çalışan kadınlarız sonuçta. Ne kadar keyif alıyoruz değil mi kendi emeğimizle bir şey aldığımızda. Bir kere her insanın çalışıp o emeğini görmesi lazım bir.. Çok çabuk teslimiyetçi olmamaları lazım iki…  Her şeyi gümüş tepside sunmamaları lazım… Birazcık kaçmaları lazım. Yani gençleri görüyorum ki çok mutsuzlar. Erkek diyor ki ben bulamıyorum, kız diyor ki ben bulamıyorum. Hayır etraflarında var ama ilişkiler çok çabuk oluşuyor.           
S.T: Naz yapmak yok değil mi artık?
N.Ç: Olması gerekiyor. Yani nasıl ki gizemli bir erkek bir kadını cezbediyorsa, bir kadının da bir erkeği cezbetmesi lazım. Yani bunu mutlaka gençlerin yaşaması lazım, korkmamaları lazım. Gidecek insan zaten gidecektir güle güle gitsin…
S.T: Evet bir laf vardı. ’’ Gidenin arkasından bakan,geleni göremez’’ diye.
N.Ç: Çok güzel. Gerçekten öyle olmak lazım. Zaten isteyen insan, arayan insan seni her yerde buluyor. Kaçan balık her zaman kıymetlidir.