Televizyon
02 Nis 2013 17:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

NAZLI ILICAK FAVORİ DİZİSİNİ AÇIKLADI!

HTV'de yayınlanan Oya ile Hayata Güzel Bak programının bu haftaki konuğu gazeteci Nazlı Ilıcak'tı.

Türkiye’nin sağlıklı yaşam televizyonu HTV’de yayınlanan, İmaj Danışmanı ve Köşe Yazarı Oya Germen’in sunduğu “Oya ile Hayata Güzel Bak” programının bu haftaki konuğu gazeteci Nazlı Ilıcak’tı.

Nazlı Ilıcak, Oya Germen’e gençlik yıllarını, depresyonla nasıl başa çıktığını, çalışmanın kadın için önemini, iş hayatını ve evliliğini anlattı.

Baskılı bir ortamda yetiştiğini ve aykırı kişilikler sergileyebildiğini ifade eden Nazlı Ilıcak, içiyle dışının bir olduğunu söyledi. Bu nedenle “terminatör” ilan edildiğini belirten Ilıcak, özellikle darbeler konusunda yazdığını, gençlerin derin bilgisi olmadan ahkâm kestiğini bildirdi.

“Babam Öldüğünde Depresyona Girmiştim”

Ailesiyle ilişkisinden bahseden Nazlı Ilıcak, babası  öldüğünde depresyona girdiğini, depresyondan çıkmak için o günden beri çalıştığını söyledi. Kadının çalışmasının  önemine dikkat çeken Ilıcak, çalışan kadının itibarının daha fazla olduğunu, çalışmayan kadının ise köreldiğini ifade etti. İş hayatında gerildiği zamanlar olduğunu belirten Ilıcak, gerginliğini Pazar günleri sinemaya ve tiyatroya giderek attığını söyledi.

Nazlı Ilıcak’ın Favori Dizisi Karadayı

Televizyon seyretmeyi sevdiğini ve dizi meraklısı olduğunu ifade eden Nazlı Ilıcak, favori dizisinin Karadayı olduğunu söyledi. Ilıcak ayrıca, Yalan Dünya, Merhamet, Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerini de izlediğini belirtti. Dizileri kaydedip daha sonra izlediğini ifade eden Nazlı Ilıcak, Meral Okay’ın ölümünün ardından Muhteşem Yüzyıl’ın senaryosunun özensizleştiğini söyledi.

“Aldatıldığımı Görünce Hemen Ayrıldım”

Gençken ani ve hızlı bir kararla evlendiğini, ancak aldatıldığını  görünce hemen ayrıldığını belirten Nazlı Ilıcak, artık evliliği düşünmediğini ve evlenmeyeceğini söyledi. Gençlere geç evlenmeleri tavsiyesinde bulunan Ilıcak, evliliğin sevgini yanında fedakarlık isteyen bir kurum olduğunu, eşlerin birbirine yalan söylememesi gerektiğini ifade etti. Evlilik hayatında alışkanlıkla birlikte aşkın bittiğini söyleyen Ilıcak, “Bekarlık sultanlıktır. Yalnız olunca daha verimli oluyorsunuz.” dedi.

“Türkiye, Dünyayla Kıyaslanınca İstikrarlı Bir Ülke”

Nazlı Ilıcak, Türkiye’nin bir değişim süreci yaşadığını  ve iyiye gittiğini belirterek, “Türkiye, dünyayla kıyaslanınca istikrarlı bir ülke... Ayrıca memleketimizin her yeri ayrı bir güzel...” diye konuştu. Türkiye’nin karma yapıya doğru yol aldığını ifade eden Ilıcak, peşin hükümlerin aldatıcı olabileceğini söyledi.

Beslenmesine çok dikkat ettiğini ve öğün atlamadığını belirten Ilıcak, kahvaltıda mutlaka bal, peynir ve yeşil zeytin yediğini, bolca yeşillik tükettiğini söyledi. Yemek yapmayı sevdiğini ifade eden Ilıcak, gittiği yerlerde yemeklerin tarifini aldığını sözlerine ekledi.

HTV 35 Milyon Kişiye Ulaşıyor

HTV, D-Smart’da 271’inci kanalda, Türksat 2-A ve internet üzerinden izlenebiliyor, 35 milyon kişiye ulaşıyor. HTV uydu aracılığıyla İran, Irak, Suriye, Orta Asya, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri, Bulgaristan ve Yunanistan’da izleniyor. HTV çok yakında kablo TV üzerinden de izleyicilerle buluşacak.