Televizyon
05 Mar 2010 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

NAZAR DEĞDİ!.. GÖNÜLÇELEN'E HIRSIZLIK ŞOKU!..

atv ekranlarında yayınlanan ve bu yılın en iddialı yapımları arasında gösterilen 'Gönülçelen' dizisi nazara geldi.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'İn paylaştığı dizideki oyuncuların kostümlerinin bulunduğu kamyon geçen hafta, camları kırılarak soyuldu. Kamyonun arka camını kırıp içeri giren hırsızlar, Tuba Büyüküstün'ün çingene kostümlerini, değerli takılarını ve iki adet kürkünü alarak ortadan kayboldular.

Nazar boncuğu olsun
Kamyonda, dünyaca ünlü birçok markanın ürününün yanısıra Türkiye'den de önemli modacıların kostümleri bulunuyordu. Bu modacılardan biri olan Raşit Bağzıbağlı olayla ilgili şunları söyledi: "Benim kostümlerim de kamyondaydı. Ancak benimkilere ulaşamamışlar ama diğer kostümler için çok üzüldüm. Çünkü büyük bir emekle yapılıyor. 'Geçmiş olsun' diyorum. Bu da dizinin nazar boncuğu olsun. Neyse ki değerli takıların olduğu diğer çantayı da alamamışlar. Bu da önemliydi." Hırsızlar henüz yakalanmazken ekip, kısa süre içerisinde Tuba Büyüküstün'ün giyeceği kostümleri yeniden hazırladı ve çekimler aksamadan sürdürüldü.

Diziden Yeşilçam tadının alınması bizi mutlu etti!
Tasarımını Tomris Giritlioğlu'nun, öyküsünü Nilgün Öneş, Gül Dirican ve Sertaç Ergin'in üstlendiği 'Gönülçelen' dizisi izleyicilerden tam not aldı. Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, dizinin çok beğenildiğini, çok iyi yorumlar aldıklarını ifade edip, 'Gönülçelen' ekibinin sıcaklığının ve samimiyetinin ekran başındaki insanlara da geçtiğini belirttiler. Geçen hafta ilk bölümü yayınlandıktan sonra zirvenin en büyük rakibi olan ve izleyicileri ekrana kilitleyen 'Gönülçelen'in başarısı, oyuncuları da mutlu etti. Sanal ortamda yorumlarını belirten izleyiciler, diziyi Yeşilçam tadında bulduklarını ifade ettiler.

Başak Çokan/Sabah

ETİKETLER
#gönülçelen