Gündem
27 Haz 2011 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

MÜTHİŞ TAKAS! ARDA TURAN KARŞILIĞINDA NE KADAR İSTENDİ?

Galatasaray'ın Chelsea'den Arda Turan karşılığında kimi ne kadar istedi?

İngiliz Daily Mail gazetesi, Galatasaray’ın Chelsea’den Arda Turan karşılığında Drogba ve 7 milyon pound istediğini yazdı...


Londra ekibinin gündeminde olan Arda’nın değerinin 18 milyon pound olduğu ileri sürülürken, Drogba’nın bedelinin ise 11 milyon pounda denk geldiği kaydedildi.

Daha önce Liverpool taraftarı olduğunu söyleyen 24 yaşındaki oyuncunun Türk milli takım teknik direktörü Guus Hiddink tarafından Chelsea’ye önerildiği belirtildi. Yeni Chelsea menajeri Andre Villas Boas’ın da 33 yaşındaki Drogba’yı uygun bir teklifle göndermek istediği, Portekizli teknik adamın eski oyuncusu Falcao’yu getirmesi durumunda da Fildişili oyuncuyu göndereceği vurgulandı.

İngiliz basınında ayrıca Galatasaray’ın Drogba’yı almak istediği yönünde haberler çıkarken, bu transferde takas olabileceği vurgulandı. Galatasaray’ın da bu transfer için Arda’yı Chelsea’ye teklif ettiği kaydedilirken, genç yıldızın geçen sezonlarda Tottenham Hotspur ve Liverpool’un da gündemine geldiği hatırlatıldı.

Chelsea’nin Udinese’li Alexis Sanchez’le de ilgilendiği, Drogba’nın forvette sadece Fernando Torres veya Nicolas Anelka’yla değil yeni isimlerle de mücadele etmek zorunda kalacak. Takımda ise forvet fazlalığından dolayı ise başta Drogba olmak üzere bazı isimler gönderilecek.