Televizyon
15 Oca 2011 15:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

MUHTEŞEM KANDIRMACA! TİMS MAİLLERİ SAHTE ÇIKTI!

İnternet sitelerinde TİMS adı altında yer alan "Muhteşem Yüzyıl" açıklaması sahte çıktı! İşte yapılan açıklama.

İnternet sitelerinde TİMS adı altında yer alan "Muhteşem Yüzyıl" açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır.
 
info@tim.tv adresinden gönderilen "Merhabalar Uzun süredir Muhteşem Yüzyıl Dizisi ve Oyuncuları hakkında yapılan karalama kampanyasından sonra şimdide internet üzerinden sanatçılarımızın sitelerine saldırılar düzenlenmektedir. www.muhtesemyuzyil.tv ve www.meryemuzerli.tv Resmi web sitelerİ 1 haftadır kapatılmaktadır.Sanatçılarımız ve şirket çalışanlarımızın maillerinede keza aynı saldırılar düzenlenmektedir. Şunu bildrmek isterizki bu tarz eylemler kesinlikle birşeylerden vazgecilmeye mahal vermez. Özellikle kendilerini dinci diye adlandırıp resmi sitelere pornografik resim koyanları kınadıgımızı bildirmek isteriz." metni TİMS Prodüksiyon tarafından gönderilmemiştir.
 
info@tim.tv adresi TİMS Prodüksiyon'a ait değildir.
 
"Muhteşem Yüzyıl" dizisin basın ilişkileri İd İletişim tarafından yürütülmekte ve TİMS Prodüksiyon'un tüm resmi açıklamaları da İd İletişim tarafından yönlendirmektedir. İd iletişim dışında resmi açıklama adı altında gönderilen hiç bir metni dikkate almamanızı rica ederiz.
 
Konuyla ilgili tekzip metni aşağıdaki gibidir.
 
İnternet sitenizde yer alan haberi düzeltmenizi rica ederiz.
 
Sayın İlgili,

Şirketimiz TİMS Prodüksiyon Film Org. San. ve Tic. Ltd. Şti. nin ünvan - adres - fax bilgilerini kullanmanız yasa dışıdır.

Mesaj içeriğinde yer alan açıklamanız ise asılsız olup, şirketimizi ve sözleşmeli oyuncularımızı bağlamamaktadır.

Şirketimiz ünvan, adres bilgilerinin ve yukarıda belirtilen mail adresinin kullanılması YASA DIŞI OLDUĞUNDAN; kullanımınız ve bu yolla 3. Kişilere yapılan açıklamalar sonucu oluşacak her türlü hukuki sorun nedeniyle hakkınızda yasal girişimde bulunulacağını bildirir, faaliyetinizi derhal durdurmanızı önemle ihtar ederiz.

TİMS Prodüksiyon Film Org. San. ve Tic. Ltd. Şti. Vekili Av. Hilal Ülker Çahantimur