Gündem
25 Şub 2012 18:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

MUHABİRLERİN ZOR ANLARI! BİBER GAZI ALTINDA HABER SAVAŞI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

VİDEO - Polisin Fenerbahçeli taraftarları dağıtmak için attığı gaz bombasından yayılan duman bulutu muhabirlere zor anlar yaşattı.

Polisin Fenerbahçeli taraftarları dağıtmak için attığı biber gazından yayılan duman bulutu muhabirlere zor anlar yaşattı.

Gazın etkisi ile öksürük krizine giren A Haber Muhabiri Esra Kurtuluş Çağlar ve TGRT Haber muhabiri Altan Bulut canlı yayını güçlükle yapabildi.

’’Futbolda şike’’davasının görüldüğü Çağlayan Adalet Sarayında gece yarısı açıklanan karar ortalığı karıştırdı. Aziz Yıldırım için tahliye kararı çıkmayınca adliye önünde toplanan taraftarlar taşkınlık yaptı ve  polis gaz bombası kullanarak kalabalığı dağıtmak istedi. Polisin gazlı müdahalesi sırasında muhabirlerde olanı biteni canlı yayında duyurmanın telaşındaydı.

Atılan gaz bombalarından biri  canlı yayın araçlarının yakınına düşünce o anda yayında olan bazı muhabirler kendilerini bir anda gaz bulutunun içinde buldular. Muhabirler içinde en şanssız olanı ise A Haber Muhabiri Esra Kurtuluş Çağlar oldu. Çağlar "7 tahliye" bilgisini aktarırken göz yaşartıcı gazdan nasibini aldı. Yayını terk edemeyen Esra Kurtuluş Çağlar konuşmalarını öksürük krizi içerisinde tamamlamaya çalıştı. Biber karışımlı göz yaşartıcı  gaz bulutunun dağılması ile birlikte muhabir Çağlar rahat bir nefes aydı ve yayının tamamlamayı başardı.

Aynı anda yayında olan bir başka haberci ise TGRT Haber muhabiri Altan Bulut’tu. Başarılı muhabir tecrübesini konuşturdu ve seyyar yayın yapmanında avantajı ile sürekli hareket ederek gaz bulutunu manevralarla savuşturmayı başarıp hatta hem olanı biteni anlattı hemde dumandan etkilenen bazı vatandaşlara yardım edebilme becerisini bile gösterdi.

İŞTE O ANLAR VİDEO

MEDYARADAR/ÖZEL