Televizyon
13 Eki 2010 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

MNG GRUBU'NDAN YENİ BİR KANAL! NE ZAMAN YAYINDA OLACAK? KADRODA KİMLER VAR?

MNG Kargo ve TV8'in de sahibi olan MNG Grubu gençlik kanalından sonra yeni bir kanal için daha çalışmalara başladı.

Kulislerde, Mehmet Nazif Günal’ın TV8’in Genel Müdürü Abiş Hobikoğlu ‘na 1 Mart’a kadar yayına geçilmesi talimatı verdiği konuşuluyor.
Abiş Hobikoğlu’nun bunun üzerine Shopping TV’den geçtiğimiz yıl ayrılan ekiple temasa geçtiği ve operasyonu bitirdiği öğrenildi.  Hobikoğlu ile anlaşan eski üst yönetim de topluca TV8’in binasında çalışmaya başladı.  Aynı ekip uzun bir süredir Ciner Grubu’yla flört ediyordu.
Shopping TV’nin eski Medya Grup Başkanı Cavit Tuna Home Shopping adlı yeni kanalın Genel Müdürü oldu.  Aynı ekipten Genel Müdür Özgün Demirel Genel Yayın Yönetmeni, Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Aşçı Yazılım Geliştirme Müdürü olarak görev yapacaklar. TV8’in Reklam Grup Başkanı Tarık Pazarbaşı da yeni kanalın Genel Müdür Yardımcısı oldu.  Yeni kanalın kargolarını ise grubun diğer şirketi MNG Kargo taşıyacak.
Aynı ekipte bulunan Hande Başman, Haluk Günay ve Başak Aşcı da yeni kanalın kuruluşunda yer alacak. Başman Satın alma, Aşcı Satış, Günay da IT Operasyonlarından sorumlu olacak.
Yeni kanalın Tv8’in Ayazağa’ya taşınmasından sonra Otim’deki eski binada faaliyet göstereceği,  lojistik deposunun da MNG Kargo’nun Ayazağa’daki aktarma istasyonunda yer alacağı öğrenildi.