Televizyon
04 Ağu 2016 16:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

Milliyet yazarı Kanal D'nin yarışmasını topa tuttu: Parayı bu kadar gözümüze sokan yarışma yok!

"Para Odası; Yaşasın Kapitalizm!" başlıklı bir yazı kaleme alan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin yeni yarışması Para Odası'nı yerden yere vurdu.

Koloğlu, Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunu yaptığı yarışma için "Parayı öne sürmeyen yarışma yok. İçlerinde parayı bu kadar gözümüze sokanıysa sanırım yok. Paranın insanı ne hale getirdiğini görmek için iyi bir fırsat sadece!" yazdı.

Yarışmacının anası, babası, kardeşi ve eşi 'Para Oda'sında. Görmüyorlar, ekranın yan tarafında para gösterir haneler yazılı. Bunlardan birine basacaklar ve o para kazanılacak.

Yarışmacı, hangi hanede ne kadar miktarın olduğunu görüyor. Para odasına sesi ulaşmıyor, stüdyoda bir çılgınlık hali yaşıyor. Yüksek miktar paranın düğmesine basmayan tüm aile efradı kafayı yiyor. Ama öyle böyle değil.

YARIŞMANIN BÜTÜN HİKAYESİ BU
Yarışmanın bütün hikayesi bu. Para odasında kazanılacak miktara karar veren aile ve bunu stüdyoda görüp kendini yerlere atan yarışmacı. Onun dışında başka bir şey yok.

Tamer Karadağlı'nın sunduğu programın ilk bölümüne baktım, öyle beklenen 'izlenme oranları'almamış. Bu işin ticari yönü. Peki yarışma nasıl?

BU KADAR PARAYI GÖZÜMÜZE SOKANI YOK
Bütün yarışmaların ucunda para var. Parayı öne sürmeyen yarışma yok. İçlerinde parayı bu kadar gözümüze sokanıysa sanırım yok. Paranın insanı ne hale getirdiğini görmek için iyi bir fırsat sadece!

İŞTE O YARIŞMA