Gündem
03 Kas 2023 18:43 Son Güncelleme: 03 Kas 2023 21:02

Metrobüs durağında bomba paniği yaşandı! Giriş çıkışlar kapatıldı

İstanbul Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağında şüpheli paket alarmı nedeniyle bir dizi güvenlik önlemleri alındı. Durak boşaltılırken bomba imha ekiplerine haber verildi.

Mecidiyeköy metrobüs durağında fünyeyle patlatılan şüpheli paketten boya kutuları çıktı. Olay yerine gelen ekipler, şüpheli paketin içinde boya kutusu olduğunu tespit etti.

İstanbul Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağı, şüpheli paket olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

ŞÜPHELİ PAKETTEN BOYA KUTULARI ÇIKTI

Durak geçici olarak kapatılırken, vatandaşlar metrobüs durağının diğer çıkışı olan üst geçit tarafına yönlendirildi. Mesai bitiş saati olması dolayısıyla durak çevresi ve üst geçitte yoğunluk oluştu. Vatandaşlar, güvenlik önlemleri kapsamında duraktan tahliye edildi. Şüpheli paketin bulunduğu konumda kısa süreli korku ve panik yaşandı.

Olay yerine çağrılan bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan paketten boya kutuları çıktı. Metrobüs durağının incelemelerin ardından kullanıma açılacağı belirtildi. Bu arada, şüpheli paket dolayısıyla Büyükdere Caddesi'nin Şişli yönü de bir süre trafiğe kapatıldı.

ANKARA'DA DA 'ŞÜPEHLİ PAKET' ALARMI PANİĞE NEDEN OLMUŞTU

Ankara Çankaya'da bomba imha ekiplerinin şüpheli paket uygulaması yapacağı bildirildi. Dikmen Caddesi'nde bulunan pazar yerinde bulunan şüpheli paket fünye ile patlatıldı.

Olay, Dikmen Caddesi'nde bulunan pazar yerinde meydana geldi. Pazar yerinde sahipsiz bir paket görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, paketin bulunduğu caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine gelen ekipler kontrollü şekilde paketi imha etti.