Gündem
05 Haz 2009 11:17 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:46

METİN YAZARI KRİZDE KENDİNE NASIL BİR YENİ İŞ FİKRİ BULDU?

Kriz, kapanan iş yerleri, işsizlik, cinnetler, borçlar vs vs.... Her gün bir yenisini okuduğumuz aynı üzücü haberler bir tarafa, gülümseten yeni projeler ve iş fikirleri duymaya başladık.

Fikir sahibinin adı, Mustafa Ülker genç bir metin yazarı, Taksim´de bir ajansta çalışıyor. Her gün Şişli´deki evine Vespa motosikletiyle gidip geliyor. Girişimci ruhlu reklamcı, psikolojik olarak bu kriz ortamından belli ki çok etkilenmiş. İnsanları ve kendisini mutlu etmek için yeni bir iş fikri geliştirmiş. Vespa motosiklet kullanmaktan çok hoşlanan Mustafa kendisine "Neden ben bu güzelliği insanlarla paylaşmıyorum hatta bunu bir "hobi iş" olarak yapabilir miyim?" diye sormuş. Ve cevabı İSTANBULBYVESPA olmuş.


Metin Yazarı Krizde İkinci Hobi İşi İçin Yolcular Arıyor


Mustafa hafta içi her gün saat 18:00´e kadar ajansta... Hafta sonları 13:30´a kadar Boğaziçi´nde kursta, hafta içi iş çıkışı, hafta sonu öğleden sonraları VESPA ile gezdireceği yerli yabancı yolcular arıyor.


Mustafa ile Vespa turu yapmanın 1 saatlik ücreti 50TL, 2 saatlik ücreti 90TL Mustafa´nın hoş sohbeti de fiyata dahil J Tur için buluşma noktası tabiî ki TAKSİM.