Televizyon
25 Nis 2012 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

METİN ŞENTÜRK SABA TÜMER'LE TAVLA OYNADI, MAÇI KİM KAZANDI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Saba Tümer İle Bugün'e konuk olan Metin Şentürk, Saba Tümer'le tavla oynadı, maçı hangi isim kazandı?

SHOW TV Caner Erdem yönetimindeki İç yapımlar tarafından hazırlanan Saba Tümer İle Bugün programının konuğu ünlü şarkıcı Metin Şentürk’tü. Programda sürpriz olarak ünlü sunucu Saba Tümer, Metin Şentürk’le tavla oynadı. Tavlayı, Saba Tümer 3-2 kazandı.
 
BARIŞMAYI YALANLADI

Eşiyle son dönemde yaşadıklarıyla gündemde olan şarkıcı bugün gazetelerde çıkan “Barıştılar” haberlerine açıklık getirdi. Metin Şentürk; “Bebek’te yürüyüş yaparken basından arkadaşlar yanıma geldiler ve barıştınız mı diye sordular. Ben de “inşallah herşey iyi olur” dedim.  İnsanlar her zaman her şeyin iyi olmasını  isterler, bu da böyle bir temenniydi. Ama arkadaşlar barıştılar diye yazmışlar. Ben özel hayatımla ilgili konulara girmek istemiyorum. Çünkü eşime çok büyük saygım var. Böyle bir durumda her insanın canı acır. Başımıza gelenleri kontrol edemezsek, içimizden gelenleri kontrol edeceğiz” dedi.

SABA TÜMER METİN ŞENTÜRK’Ü MARS ETTİ...

Tavlada ustalığıyla bilinen Metin Şentürk canlı yayında Saba Tümer’le tavla oynadı.Ünlü türkücü Metin Şentürk tavlayı kalp gözüyle ve hissederek oynadı. Ancak Saba Tümer, Metin Şentürk’ü mars ederek oyunu  3 -2 kazandı.

MEDYARADAR- ÖZEL

İŞTE O ANLAR :