Gündem
27 Şub 2024 18:16 Son Güncelleme: 27 Şub 2024 21:24

Meral Akşener, 'İmamoğlu ve Yavaş' sorusu soran vatandaşla tartıştı!

Yerel seçimlere 'müstakil' vurgusu yaparak tek başına girme kararı alan ve İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde kendi adaylarını çıkaran İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşlar tartışma yaşadı. Akşener "Biz sizin için mi parti kurduk? Bize küfrediyorsunuz. Hadi be." yanıtını verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa süre kala siyaset gündemi de ısınıyor. Son günlerde CHP ve diğer muhalefet partilerine karşı eleştirilerini artıran İYİ Parti lideri Meral Akşener, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Meral Akşener'in çalışmalar sırasında sokakta karşılaştığı bir vatandaşla yaşadığı diyalog da gündem oldu.

"BİZ SİZİN İÇİN Mİ PARTİ KURDUK?"

Muhalif bir seçmen Akşener'e "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz? Niye ayrıldınız?" şeklinde soru sordu.

Akşener ise "Oy vermeyin siz de. Mansur Bey'i seçtik niye düzeltmedi. Biz sizin için mi parti kurduk? Vermeyin bize kardeşim oy gidin CHP'yi destekleyin seçtirin. Biz millet için parti kurduk. DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be." sözleriyle tepki gösterdi.