Televizyon
01 Nis 2010 15:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

''MEMLEKET MESELESİ'' NEDEN SONA ERDİ? CİNE5'TEN AÇIKLAMA...

Ahmet Kekeç, Salih Tuna ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın birlikte sundukları "Memleket Meselesi" programının yayından neden kalktı? Cine5 Genel Müdürü Levent Gültekin hangi açıklamayı yaptı?

Gazetecilik, dergicilik, yazarlık, radyoculuk, televizyonculuk…
Yayıncılığın her alanı büyük sorumluluk gerektirir…
Cine5 yönetimi olarak biz, TMSF kontrolünde oluşumuzdan ötürü ekstra sorumluluk ve hassasiyet taşıyoruz.
Her biri saygın gazeteciler olan Ahmet Kekeç, Salih Tuna ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın Cine5’te yaptıkları Memleket Meselesi adlı programın sözleşmesinin yenilenmemesi, tümüyle kanalın oluşturmaya çalıştığı yeni yayın konsepti ile ilgilidir. 
Bu konuda yapılan spekülasyonların, suçlamaların, yakışıksız ithamların, hem gerçekle hem de programın sona erme sebebiyle hiçbir ilgisi yoktur.
Herkes bilir ki, televizyon programları ilelebet sürmez. Zira hepsi sezonluk anlaşmalarla yürütülür. 
Cine5’te de bazı programların sözleşmeleri, yayınlandıkları sezon içerisinde bitmiş, genel yayın politikasındaki değişiklikler gereğince yenilenmemiştir.
Spekülasyonların aksine, Memleket Meselesi Programı’nı yapan  yazarlarla birlikte çalışmış olmak, Cine5 ekranını zenginleştirmiştir.
Nitekim bu kişilerle, önümüzdeki yeni yayın döneminde, yeni konseptimize uygun farklı projelerde çalışmak üzere görüşmeler yapılmış, onlara teklifler sunulmuş ve yeni programlar üzerinde çalışmalar devam etmektedir.
Cine5’in yeni yayın dönemi çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir, Cine5 Farklı ve çok keyifli programlarla geliyor…

Saygılarımızla,
Cine5 Medya Grup Başkanı
Levent Gültekin