Televizyon
07 Eyl 2013 15:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

MELTEM CUMBUL HANGİ YÜKSEK REYTİNGLİ DİZİYE DAHİL OLUYOR?

Bir süre önce olaylı boşanma haberleriyle gündeme gelen Meltem Cumbul, sevilen dizinin kadrosuna katılıyor!

Muhteşem Yüzyıl'ın Meryem Uzerli'nin Hürrem Sultan'lığı bıraktıktan sonra düşüş göstereceği iddiaları üzerine sıkı çalışan yapımcılar ve ekip bu sezona iyi hazırlanmış. Üst üste gelen bomba transfer haberleri, oyuncuların sezon için adeta kampa girmeleri ve ortaya çıkan yeni videolar bunun habercisi niteliğinde.

Dün Twitter'da daha önce Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Merve Boluğur ve Almeda Abazi gibi isimlerin dizinin kadrosuna dahil olduğunu duyuran bir hesaptan bu defa da diziye Meltem Cumbul'un dahil olduğu açıklandı. İddialara göre Meltem Cumbul Fatma Sultan olacak.

medyoloji.net'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon Kanuni Sultan Süleyman'ın kardeşlerinden biri olan Hatice Sultan'ın intiharı ve Mihrimah Sultan'ın halası Şah Sultan'ı saraydan kovması ile birlikte sarayda hanedan mensubu kalmamıştı. Fatma Sultan'ın diziye dahil olması bu açığı kapatacak gibi gözüküyor.

Fatma Sultan Kimdir?
Fatma Sultan Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşlerinden biri. Kanuni Sultan Süleyman'ın 7 kardeşi bulunuyordu. Bunlar; Fatma Sultan, Beyhan Sultan, Hatice Sultan, Hafsa Sultan, Yenihan Sultan, Şah Sultan ve Hanum Hatun Sultan...

Kara Ahmet Paşa'nın zevcesi olarak biliniyor. Daha önce Antakya Sancakbeyi Mustafa Paşa ile evlenmiş olabileceği de söyleniyor. "Haremden Mektuplar" adlı kitapta, kocasının cinsi sapık olması nedeniyle babasına şikayet ettiği, boşanıp Ahmet Paşa ile evlendiği yazılı. Topkapı'da bir cami yaptırdığı da biliniyor.