Gündem
02 Tem 2022 09:26 Son Güncelleme: 02 Tem 2022 09:28

Melih Gökçek'i kızdıracak gönderme: Zeytin rezervi bulduk!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Melih Gökçek'e göndermede bulunarak "Mudanya'da değerine paha biçemediğimiz bir zeytinyağı rezervi bulduk." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından Erdoğan tarafından görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı” ifadelerini kullanmış ve alay konusu olmuştu. 

Mudanya Belediyesi Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Lezzet Şenliği’nde bölgede yetişen zeytini ve zeytinyağını hem tanıttı hem de Gökçek’in sözlerine dikkat çeken bir göndermede bulundu. 

“MUDANYA'DA DEĞERİNE PAHA BİÇİLEMEZ BİR ZEYTİNYAĞI REZERVİ BULDUK”

Türkyılmaz, “Lozan’a giden süreçte çok önemli bir yapı taşını oluşturan, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Mudanya topraklarında değerine paha biçilmez bir zeytin rezervi bulduk. Gönül rahatlığınca Mudanyalı hemşehrilerimle bölüşüyoruz. Değerine paha biçemediğimiz zeytinyağı rezervimizi bu kez Lezzet Şenliği'nde belediye standımızda halkımızla paylaştık” ifadelerini kullandı.