Televizyon
14 Mayıs 2013 16:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

MELEK BAYKAL EŞİNİ BOŞAMA SEBEBİNİ ÖZKÖK'E ANLATTI!

Özkök'e eski eşinin bir mekana gittiğinde çevresindeki başka bir bayanla kırıştırdığını söyleyen Melek Baykal üzüntüsünü bakın nasıl anlattı.

Star Tv'nin öğlen kuşağı programı 'Melek'in bugünkü konuğu Ertuğrul Özkök'tü.
Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturan Ertuğrul Özkök, 'Melek' programında da program sunucusu Melek Baykal'ın sorularına samimi cevaplar verdi.

EŞİM BENİM YANIMDA BAŞKASIYLA KIRIŞTIRDI

Ertuğrul Özkök'ün 'Karınızı kıskanın ama asla onu kıskandırmayın' sözünden yola çıkan Melek Baykal, konuğuna eskiden yaşadığı bir olayı anlattı.

Eski eşinin bir mekana gittiğinde çevresindeki başka bir bayanla kırıştırdığını söyleyen Baykal; ' Siz de bunu görürsünüz ve yüreğinizin bir tarafı incinir. Çok üzülürsünüz. Ne acı birşey...' dedi.

HERŞEYİMİ KARIMIN ÜZERİNE YAPTIM

Bu konu üzerine yorum yapan Ertuğrul Özkök ise şöyle konuştu: 'Ben Hürriyet'in genel yayın yönetmeni olduğum zaman, benden önceki genel yayın yönetmeni öldürülmüştü, eşim kendini güvende hissetsin kendisini diye mal varlığımın yarısından çoğunu onun üstüne yaptım. Ki başıma birşey gelirse davalarla uğraşmasın, o acı içinde ve kendini güvende hissetsin diye. Güvende hissetsin diye yaptım.

ERKEK DE YAPMASIN KADIN DA YAPMASIN

Şimdi mesela bir kadının yanında başka kadınla ilgilenmezsin. Flört olmaz demiyorum. Ama yanındayken kadının da yapmaması gerekir. Erkeğin de yapmaması gerekir.Yani gidip ona buna sulanmak filan...Bunlar bence kötü şeyler.İşte o çapkın dediğim iğrenç şeyin paketi içinde olan şeyler bunlar. O erkeği hemen bırakıp gideceksin. Sen bıraksaydın onu.'

Melek Baykal ise, Özkök'ün bu sorusuna, 'zaten öyle yaptım' diyerek cevap verdi.

KALÇALI KADINLARI SEVERİM

Kadınların zayıflık merakına anlam veremediğini söyleyen ünlü yazar, hoşlandığı kadın formunun da Yunan heykellerindeki gibi kalçalı, ince belli, dolgun göğüslü kadınlar olduğunu söyledi.