Gündem
13 Eyl 2011 00:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

MEHMET METİNER O FOTOĞRAF İÇİN AÇIKLAMA YAPTI!

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, bu kez de Emine Erdoğan'ın önünde eğilirken çekilen o fotoğraf için açıklama yaptı...

Mehmet Metiner'in internete düşen ses kaydı sonrası yaşanan dalgalar bitmek bilmiyor. En son Kayseri'de Emine Erdoğan'ın önünde eğilirken çekilen fotoğrafıyla "Metiner 'Özür' için Kayseri'ye gitti" haberlerine konu olan AKP'li vekil bu kez de o fotoğraf için açıklama yapmaya başladı.

DenemeAhmet Hakan tarafından da eleştiri konusu yapılan o fotoğrafa gelen tepkileri kabül etmeyen Metiner Erdoğan’ın Kayseri’de yaptığı açılışlara davetli olarak gittiğini belirtti. AKP milletvekili “Kayseri il teşkilatının davetlisi olarak katıldığım etkinlikte, Sayın Başbakan'ımızla ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'yle sohbet ettik. Toplantılara katıldık ve döndük.” dedi.

Ses kasetinin Kayseri’de hiç gündeme gelmediğini, bazı basının taraflı bir şekilde, ön yargıyla hareket ettiğini de söyleyen Metiner, “Bunun özür dileme şeklinde sunulmasını ahlaki bulmuyorum.” açıklamasını yaptı. Metiner, bu tür haberlerin tamamen asparagas olduğunu, malum çevrelerin ekmeğine yağ sürmeye dönük haber olabileceğini söyledi.