Gündem
06 Kas 2012 13:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

MEHMET BARANSU'NUN AZİZ YILDIRIM'LA İLGİLİ ÇÜRÜK RAPORU SAHTE Mİ?

Mehmet Baransu tarafından Aziz Yıldırım'a ait olduğu iddia edilen çürük raporuyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı..

Gazeteci - yazar Mehmet Baransu tarafından Aziz Yıldırım’a ait olduğu iddia edilen "çürük raporunun" sahte olduğu iddia edildi.
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la ilgili yıllardır dilden dile dolaşan ve son olarak gazeteci Mehmet Baransu tarafından ortaya çıkartılarak yayınlanan “çürük raporunun" Fenerbahçe başkanına ait olmadığı iddia edildi…

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu raporla ilgili başkan Aziz Yıldırım’la pazartesi sabahı bir görüşme yaptığını belirterek, “Sabah Aziz beye çay içmeye gittim. Ve kendisine bu raporu sordum. ’Başkanım bir çürük raporu aldığınızdan yerinize yeğeninizi sağlık kontrolüne soktuğunuzdan bahsediliyor’ bu nedir diye sordum.Bana bu raporun gerçek olmadığını, sahte olduğunu söyledi. Hatta avukatına talimat verdi bu konuda Milli Savunma Bakanlığına da yazı yazılıp bu iddiaların aydınlanmasını talep edecek. Bu iddiayı ortaya atanlar için de yarın (bugün) savcılığa başvurulacak. Başkan çok açık ve net bir şekilde bu raporun sahte olduğunu söylüyor" açıklamasını yaptı.

Dilmen, “Aziz bey hatta raporu getirdi bana da gösterdi. Ben de gördüm. Kendisi bana ’ben asla ayağım 6-7 santim kısa diye bir rapor almadım’ dedi. Bu rapor nasıl düzenlendi, kim düzenledi bunun aydınlanması için devlete, genel kurmaya ve milli savunma bakanlığına yazılar yazacak. Bu bahsedilen raporun sahte olduğuna dair resmi kuruluşlardan açıklama talep edecek" dedi.