Televizyon
13 Eyl 2012 21:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

MEHMET ALİ BİRAND'DAN CANLI YAYINDA MUHABİRE DERS; ÖĞREN DE GEL!

Kanal D anchormani Birand, canlı yayında hazırlıksız yakalanan muhabirine ders verdi..

Genelkurmay Başkanlığı bugün internet sitesinden yaptığı bir açıklamada, Hakkari Şemdinli ’de 7 tabur askerle büyük bir operasyon başlatıldığını duyurdu. Bölgede bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ’in de operasyonun bir bölümünü izlediğini açıkladı.

Kanal D Ana Haber anchormani usta gazeteci Mehmet Ali Birand da bugünkü ana haber bültenini bu haberle açtı.

"KULAKLIĞINI TAK, BENİ DUYMUYORSUN"
Birand konuyla ilgili bilgi almak için Ankara’daki Kanal D Muhabiri Özgen Bingöl’e bağlandı. Bingöl konuyla ilgili bilgi aktarmaya başladığında Birand muhabire soru sormak istedi, ancak sesini bir süre Bingöl’e duyuramadı. Sesini duyurmak için bekleyen Birand "Kulaklığını tak, beni duymuyorsun galiba" diyerek muhabire serzenişte bulunduktan sonra, Genelkurmay Başkanı Özel’in operasyonu "Havadan mı karadan mı, helikopterden mi, dürbünle mi?" nasıl izlediğini sordu.

MUHABİR ÇUVALLADI, BİRAND DERS VERDİ : VİDEO

Birand’ın sorusuna hazırlıksız yakalanan muhabir Bingöl ise, soruya "Bunu kestirmek çok güç, havadan da olabilir karadan da, dürbünle de olabilir" diye yanıt verince Birand çileden çıktı. Bingöl’ün konuşmasının bitmesini bekleyen Birand, "Lütfen Genelkurmay’ı ara ve öğren, sana mutlaka bilgi vereceklerdir" diyerek canlı yayında muhabirine habercilik dersi verdi.