Televizyon
29 Mayıs 2010 11:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

MEHMET ALİ BİRAND CANLI YAYINDA ÇOCUK KOROSUYLA COŞTU! (VİDEO)

Türkçe Olimpiyatları dünyanın dört bir yanından İstanbul'da buluşan çocuklar Kanal D ana haber'de Birand'a konuk olup istek şarkı seslendirdiler...

Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın 8’incisi İstanbul’da dün yapılan renkli açılışla başladı. Medyadan da olimpiyatlara geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla ilgi var. Olimpiyat için İrtanbul'da buluşan çocuklar CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K'dan sonra Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'a da konuk oldular.

BİRAND'IN İSTEK PARÇASI: LEYLİM LEY
Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'ın konuğu olan Türkçe aşığı çocuklar, okumuş oldukları türküler ve sempatik tavırlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Birand'ın isteği üzerine ''Ordu'nun Dereleri ve Leylim Ley'' türkülerini seslendiren minik misafirler, sesleri ve Türkçe'ye hakimiyetleriyle de şaşırttılar.

Kanal D Ana Haber'den çıkıp, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N 1K programına konuk olan çocuklar, burada da okumuş oldukları parçalarla büyük beğeni topladılar. Çocuklar CNN Türk ekranlarında ilginç bir dans gösterisi de yaptılar.

İŞTE O ANLAR: