Televizyon
04 Şub 2013 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

MEDYADA BOMBA GELİŞME; YENİ BİR HABER KANALI GELİYOR, YÖNETİMİNDE KİMLER VAR? (MEDYARADAR-ÖZEL)

Türk medya dünyasına yeni bir haber kanalı daha katılıyor. İşte yeni kanalın ismi ve detaylar :

Haber kanalının ismi UTV olarak belirlendi. Kanalın Medya grup başkanlığını Emre Altındağ yürütecek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

UTV’nin kurulma aşaması aylar öncesinden başladı. Önce Yenibosna’daki binada büyük bir haber stüdyosu ve reji oluşturuldu. Stüdyo, en son teknoloji ışıklandırma sistemi, dekor ve videowall ile donatıldı. Rejide de yine diğer ulusal haber kanallarıyla rekabet edebilecek teknolojik sistemler kullanıldı. 

UHABER’İN BAŞINDA TECRÜBELİ İSİMLER

UHaber, yayın öncesi kadro çalışmalarına da hız verdi. Haberin başında ise ATV Haber ve SHOW Haberin yıllarca genel yayın yönetmenliğini yapan tecrübeli isim Murat Demirel bulunuyor. Demirel’in yanı sıra Esat Pala ve Nalan Yetimoğlu gibi tecrübeli isimler de yine yönetici kadrosunda yer alıyor. Ayrıca, çalışmalara kısa süre sonra dahil olacak bazı önemli isimler de bulunuyor. UTV’nin ekran yüzleri ve diğer alt kadroları da halen oluşturulma safhasında. Türk kamuoyunun yakından izlediği önemli isimlerle görüşen UTV, sağlam bir haberci kadrosu kurmayı amaçlıyor. 

UTV’NİN HEDEFİ NE?

UTV Haber’in öncelikli hedefi, gerçek haberciler tarafından hazırlanmış, doğru, tarafsız ve güncel haberleri en hızlı şekilde izleyiciye ulaştırmak. Yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek ve keyifle izlenebilecek programları hayata geçirebilmek.

 YAYIN NE ZAMAN?

UHaber, uydu, dıgıturk, d-smart ve diğer platformlarda yer alacak. Yayın tarihi ise, şubat ortası olarak belirlendi.

MEDYARADAR-ÖZEL