Gündem
26 Mayıs 2011 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

MEDYA OKULU İLK MEZUNLARINI VERİYOR

Medya Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen 'Medya Okulu' eğitim programı sona eriyor

Medya Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen 'Medya Okulu' eğitim programı, 28 Mayıs Cumartesi düzenlenecek bir sertifika töreniyle sona eriyor. 16 Nisan'da başlayan programa medya sektörünü daha yakından tanımak isteyen 60 öğrenci katıldı.

Medya Derneği Başkanı Salih Memecan ve İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın kapanış konuşmasını yapacağı programa Medya Okulu'nda ders veren eğitmenlerin yanısıra Türkiye medyasından ve Medya Derneği Yönetim Kurulu’ndan çeşitli gazeteciler de davetli olarak katılacak. 
Farklı türdeki medya araçlarının çalışma biçimlerinin, habercilik türlerinin ve editöryel önceliklerin anlaşılmasına yardımcı olmak amacıyla hazırlanan Medya Okulu’nda eğitmenlik yapmış olan isimler ise şunlar: Adem Yavuz Arslan (Bugün), Ahmet Böken (TRT), Alev Er (Aktüel, Star ve Taraf eski Genel Yayın Yönetmeni), Alp Özgen (TRT Haber), Cemal Karataş (TV 8), Cemil Ertem (Star), Deniz Ergürel (Medya Derneği), Ekrem Dumanlı (Zaman), Enis Berberoğlu (Hürriyet), Ercan Arslan (Milliyet), Enis Tayman (Radikal), Fevzi Yazıcı (Zaman), Hakan İnce (Cihan), Hıdır Geviş (Dipnot TV), Işın Eliçin (TRT Türk), Mahmut Övür (Sabah), Murat Azkeskin (Cihan), Nurcan Akad (Zete), Nuriye Akman (TRT Haber), Özgür Yici (Sabah.com.tr), Salih Memecan (Sabah) ve Selahattin Sevi (Zaman)