Gündem
29 Ağu 2011 13:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

MEDYA DÜNYASININ ACI KAYBI! MİLLİYET'İN ÇINAR'I DEVRİLDİ!(MEDYARADAR/ÖZEL)

33 yıl Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi şefliğini yürüten Yalçın Çınar, vefat etti.


Milliyet’in sevilen isimlerinden olan Çınar, bir süredir Acıbadem Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 65 yaşındaki Yalçın Çınar bugün sabaha karşı evinde vefat etti.

Çınar’ın cenazesi Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

TGC'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Çınar’ın ölümünün ardından bir başsağlığı mesajı yayınlayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, basın topluluğuna ve ailesine başsağlığı diledi. Cemiyet , Yalçın Çınar’ın ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda “ Çok Değerli meslektaşımız Cemiyetimiz Balotaj Kurulu üyesi Yalçın Çınar’ı kaybettik. Çınar’ı  sevgi ve saygıyla anarken ailesine  ve basın topluluğumuza  başsağlığı diliyoruz.” dedi”. 

MİLLİYET'İN ÇINAR'IYDI

Yalçın Çınar 1946 yılında Elazığ'da doğdu. Mesleğe 1973 yılında Hayat ve Hayat Spor Dergilerinde Foto Muhabiri olarak başladı. Milliyet Gazetesi'nde 33 yıl süreyle Fotoğraf Editörü Ve Fotoğraf Arşiv Müdürü olarak çalıştı. “ Anarşi Raporu“ ve “Uçağa Bomba“ yapıtları ödül aldı. Yalçın Çınar Sürekli Basın Kartı sahibiydi.

Medyaradar ailesi olarak Yalçın Çınar’a Allah’tan rahmet,Miliyet camiasına ise sabır ve başsağlığı diliyoruz.

MEDYARADAR/ÖZEL