Magazin
02 Eyl 2023 01:38 Son Güncelleme: 02 Eyl 2023 15:54

MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

MasterChef’te Pazar günü yaşanacak eleme heyecanı öncesinde yarışmacılar ödül oyunu gecesinde stres attı. En başarılı tabakları şeflere ve izleyenlere sunmak için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar, gün sonunda 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olmak için tabaklar hazırladı.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te mavi ve kırmızı takım büyük ödül için tezgah başına geçti. Yarışmacılar mısır ile tabaklarını hazırladı. Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in yaptığı puanlama sonrasında kazanan takım Mavi takim oldu.

Mavi takımda bu akşam ödül oyununda birde şaşırtan bir karar geldi. Esra bu akşam takımdan çekilerek takımı kazanması halinde de ödül oyununda yer almayacağını söyledi.

Mavi takım yarışmacıları Sergen, Hasan, Dilara, Tolga, Tanya, Azize, Sefa, Kerem, Batuhan yaratıcı tabaklar hazırladı ve şeflere sundu.

Diğer yarışmacılara göre Sergen, Dilara, Volkan ve Batuhan başarılı tabaklara imza atarak büyük ödül için son 4’e kaldı. Son dört arasından ise ilk elenen isim Batuhan oldu.

Şefler az sonra değerlendirmesi sonrası 100 bin TL’lik büyük ödülü kazanan yarışmacı Dilara oldu.