Gündem
13 Şub 2023 18:38 Son Güncelleme: 13 Şub 2023 18:39

Mansur Yavaş duyurdu: Depremzedeler için su aboneliğinde değişiklik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesinden Ankara'ya gelecek vatandaşlar için su aboneliğinde kolaylık sağlanacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar 1 TL' den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız” açıklamasını yaptı. 

ABB Başkanı Yavaş, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesinden başkente gelecek yurttaşlar için su aboneliğinde kolaylık sağlanacağını duyurdu. Yavaş, konuya ilişkin sosyal medya hesapları üzerinden, şu paylaşımı yaptı: 

“Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar 1 TL' den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız.”