Spor
08 Nis 2022 12:43 Son Güncelleme: 08 Nis 2022 12:48

Malatyaspor'un istifa eden başkanı çapkınlıkta yakalandı!

Evli ve 3 çocuk babası Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek çapkınlıkta fena yakalandı!

Önceki gün istifa eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, salı akşamı bir alışveriş merkezinde kız arkadaşıyla görüntülenince büyük panik yaşadı.

Evli ve 3 çocuk babası Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sabah muhabirine, "Bu fotoğrafların yayınlanmaması gerekiyor! Aramızda bu sorunu halledelim" teklifinde bulundu. 

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre Yeni Malatyaspor'un evli ve üç çocuklu eski başkanı Adil Gevrek, salı akşamı İstanbul'daydı. Önceki gün istifa ettiğini açıklayan Adil Gevrek'in panik anları kameralara yakalandı.

 

Zincirlikuyu'daki bir AVM'de kız arkadaşı ile görüntülenen Adil Gevrek, "Beni neden çekiyorsun, magazinlik biri değilim" diyerek muhabirimizden fotoğrafların silinmesini istedi.

'ADİL BEY'İN DANIŞMANI VE BORSACIYIM'

Olumsuz yanıt alan Gevrek, bu kez "Bu fotoğrafların çıkmaması lazım, bunu aramızda, ikimize de zarar gelmeyecek şekilde halledelim" dedi.

Yüzünü saklamaya çalışan kadın ise "Ben Adil Bey'in danışmanı ve borsa uzmanıyım" dedi.

Adil Gevrek, olayın ardından telefonla ulaştığı muhabirimize "O fotoğrafları istersen basabilirsin, ben yanımdaki kadın zarar görmesin diye sana sert davrandım" dedi.