Televizyon
28 Ara 2011 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

LUBE AYAR'DAN RASİM OZAN'A ZOR SORU!

CNN Türk'te yaynlanan ve sunuculuğunu Cüneyt Özdemir'in yaptığı 5N1K programında Rasim Ozan Kütahyalı ve Lube Ayar karşı karşıya geldi. VİDEO

Geçtiğimiz gün yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Tahir Kıran, Lube Ayar’a kayganlaştırıcı abla diyerek canlı yayında bir skandala imza atmıştı.

Bu tartışmaların üzerine dün gece Cüneyt Özdemir’in sunuculuğunu yaptığı 5N1K programına konuk olan Lube Ayar bilsem o programa katılmazdım dedi.

O MUHABBETİ BİLSEYDİM TİYATRONUN PARÇASI OLMAZDIM"

Lube Ayar şöyle konuştu: Benimle ilgili böyle bir muhabbetin döndüğünü bilseydim o programa katılmazdım, o tiyatronun parçası olmazdım. Ben o an yoktum ama annemle babam programı izlediler. Babam artık girme bu işlere demeye başladı. Şu an sadece twetter’dan bir şekilde fikirlerimi sunabiliyorum ve yediğim küfürler kıyamet gibi."

KAHKAHA ATARKEN NE DÜŞÜNÜYORDUNUZ RASİM BEY?
Programa bağlanan Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ise dün akşamki programda yaşananlar sırasında Lube Ayar’ı desteklediğini ve söylenen sözlere tamamen karşı çıktığını belirtti.

Lube Ayar’ın "peki kahkaha atarken ne düşünüyordunuz Rasim Bey" sorusuna ise Rasim Ozan Kütahyalı "Ben nerede kahkaha attım ki?" diye yanıt verdi...

MAĞDUR OLMAYI DA BAŞARDINIZ TEBRİK EDERİM

Rasim Ozan’ın "benim resimlerime Kadıköy meydanında ana avrat küfredildi, bu normal mi?" demesi üzerine Ayar Kütahyalı’ya şöyle seslendi: "Mağdur olmayı da başardınız, tebrik ederim."

 
İŞTE O ANLAR!