Medya
06 Ağu 2011 22:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

LUBE AYAR, FATİH ALTAYLI'YI TWITTER'DAN BOMBALADI! MEDYARADAR/ÖZEL

Fatih Altaylı'nın bugünkü köşesinde yazdıklarına Lube Ayar'dan yanıt geldi. Ayar,Altaylı'yı twitter'dan bombaladı.

Fatih Altaylı’dan bir dönem Gazete Habertürk’te de görev yapan Lube Ayar’a şok suçlama gelmişti. Altaylı’nın iddiasına göre Aziz Yıldırım Lube Ayar’a "Şunu yaz, bunu yazma" diyordu. Altaylı yazısını şu sözlerle tamamladı: Başarılı bir muhabir olan Lube Ayar, umarım bu tarz ilişkilerin gazetecilere verdiği zararı görmüştür ve bundan sonra "kimsenin yakın adamı olmadan" başarısını sürdürür.

Altaylı’nın bu sözlerini Lube Ayar kendisine ait twitter hesabından cevapladı.

İşte Lube Ayar’ın twitter’da yazdıkları...

 lubeayar Lube Ayar ben o gazeteden kendi isteğimle ayrılmış da değilim.. hala devam eden bir davamız var.. bugün itibariyle yeni davalarımız da olacak..1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar işime duyduğum aşkı ve asla kimsenin ’adamı’ olmayacağımı bildiği halde bu lafları etmesi, hala nasıl ’adam olacağını’ öğrenememesindendir!1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar dosyanın yayınladığı kısmına ’haber’ yayınlayamadığı kısmına ’aziz yıldırım sızıntısı’ demek, fatih altaylı’nın aczini ilanıdır..1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar ama altaylı, bi gün önce duyurduğu halde, çok fazla tepki telefonu aldığı için bu bandı yayınlamadı.. ki o haber de aynı dosyaya aitti..1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar haber ’kelebek dosyası’ndaki tel. konuşmalarından oluşuyordu.. ertesi gün için de spor basının mafyayla ilişkilerini konu alan bant hazırdı.1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar ilk sevilla maçının olduğu gün fatih altaylı, sarı lacivert kravatla, "rüştü’ye atılan dayağın perde arkası.." başlıklı haberimi sundu..1 saat önce »



lubeayar Lube Ayar o dönem aziz yıldırım’ı tanımıyordum.. onunla 100. yıl şampiyonluğundan sonra (2007) tanıştık ve hiçbir zaman ’içli dışlı’ olmadık!